The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Τσεχία: πρόβλεψη για τον αγώνα

014-England-CzechRepublic-22.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Α – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων στα προκριματικά του Euro 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές Αγγλίας και Τσεχίας. Οι Βρετανοί από όλες τις απόψεις είναι πιο ισχυροί από τους Τσέχους, αλλά θα είναι σε θέση να το αποδείξουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου; Μπορείτε να μάθετε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση εάν διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Αγγλία – Τσεχική Δημοκρατία.

Οι Άγγλοι είναι μια χαρά

Αυτή τη στιγμή η εθνική της Αγγλίας φαίνεται υπέροχη. Ναι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η ενδεκάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πέτυχε στο ημιτελικό, αλλά εξακολουθεί να είναι παγκόσμια επιτυχία. Αλλά το φθινόπωρο οι Βρετανοί συνέχισαν να εκπλήσσουν, κερδίζοντας στον όμιλό τους στην Λίγκα των Εθνών. Ενώ οι αντίπαλοί τους ήταν οι Ισπανοί και οι Κροάτες! Επιπλέον, στο Στάδιο Γουέμπλεϊ τα “τρία λιοντάρια” δρουν πιο επιθετικά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό και σκοράρουν από 2-3 γκολ ανά παιχνίδι. Ακόμη και τον Νοέμβριο οι Βρετανοί νίκησαν τις ΗΠΑ (3:0) και την Κροατία (2:1).

Η αναδιάρθρωση έρχεται στο τέλος της

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Τσεχίας αλλάζει σταδιακά τις γενιές και αυτή η αλλαγή έρχεται στο τέλος της. Στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα του Yaroslav Shilgavogo άρχισε να κερδίζει: τον Οκτώβριο–Νοέμβριο η ομάδα κέρδισε 3 αγώνες από τις 4. Βεβαίως, οι Τσέχοι συνεχίζουν να σκοντάφτουν, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν αποτυχίες όπως ήταν το Σεπτέμβριο (με τον παλιό προπονητή). Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική δεν έχει αστέρια παγκόσμιας κλάσης που είχε η εθνική πριν. Έτσι δεν πρέπει να αναμένουμε μεγάλα επιτεύγματα και νίκες προς το παρόν.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας είναι σαφώς πιο ισχυρή από την εθνική Τσεχίας και είναι πάντα πιο εύκολο να παίξετε στην έδρα. Αλλά οι Βρετανοί στο Στάδιο Γουέμπλεϊ προσπαθούν να «σπάνε» τους αντιπάλους τους, και εδώ έχουν τόσο άνετο. Απλώς τώρα οι Τσέχοι μόλις κερδίζουν δυναμική και εκτός έδρας χάνουν σταθερά. Έτσι, εδώ θα πρέπει να περιμένουμε μερικά γκολ από το ξεκάθαρο φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το ατομικό σύνολο της εθνικής Αγγλίας είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *