The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Σενεγάλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Сенегал-04.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Γύρος των 16

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.

Al Bayt Stadium

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία – Σενεγάλη, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον γύρο των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από τους Βρετανούς περιμένουν πολλά

Η εθνική της Αγγλίας έχει την πιο ακριβή ομάδα στη διοργάνωση, όπως έχουμε ήδη πει, σίγουρα δεν αρκεί απλά να φτάσει στα πλέι οφ, όλοι περιμένουν να αγωνιστεί για τον τίτλο. Στον γύρο των ομίλων, δύο παιχνίδια ήταν εύκολα για την ομάδα, στον πρώτο γύρο κέρδισε εύκολα το Ιράν 6:2, και στον τρίτο γύρο την Ουαλία 3:0. Η πιο δύσκολη ήταν η μάχη με τους Αμερικανούς, όπου οι Βρετανοί έδειχναν χειρότεροι από τον αντίπαλο, αν και ήταν τα φαβορί. Η ομάδα είναι ικανή να επιδείξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αν και δεν είναι χωρίς αμαρτία. Ο Σάουθγκεϊτ δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε έναν παίκτη σε αυτή τη συνάντηση.

Χαριτωμένη Σενεγάλη

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης οι πιθανότητες της νυν πρωταθλήτριας Αφρικής δεν εκτιμήθηκαν και πολύ υψηλές, άλλωστε ο όμιλος δεν ήταν εύκολος, τραυματίστηκε και ο αρχηγός και βασικός σταρ, Σάντιο Μανέ. Η ομάδα έχει ήδη αποδείξει ότι δεν εξαρτάται από έναν παίκτη και μπορεί να επιδείξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Οι Σενεγαλέζοι κέρδισαν δύο νίκες εντελώς δικαιολογημένα, πρώτα επί της εθνικής του Κατάρ 3:1 και στη συνέχεια επί του Ισημερινού 2:1. Η μοναδική ήττα ήταν στον πρώτο γύρο, όταν έχασαν από τους Ολλανδούς 0:2. Η ομάδα έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη σημαντική μάχη.

Πρόβλεψη

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι αντίπαλοι δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι οι Βρετανοί είναι τα φαβορί εδώ, αν και μια τέτοια Σενεγάλη μπορεί να αναστατώσει τα νεύρα οποιουδήποτε αντιπάλου. Περιμένουμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο, όπου θα δυσκολευτούν πολύ οι ιδρυτές του ποδοσφαίρου. Στοίχημα στη νίκη της Σενεγάλης με χάντικαπ +1,5 γκολ φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ (απόδοση 1,58).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *