The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Ρουμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Румыния-06.06

Φιλικός

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, 07:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Riverside Stadium

Την Κυριακή, το κύριο ποδοσφαιρικό θέμα θα παραμείνει φιλικοί αγώνες μεταξύ ευρωπαϊκών ομάδων. Κάποια ζευγάρια θα πραγματοποιήσουν τις τελικές συναντήσεις του τρέχοντος κύκλου. Αγγλία και Ρουμανία θα παίξουν στο Riverside στο Middlesbrough.

Η Αγγλία έχει ευχάριστο νικηφόρο σερί

Τα «τρία λιοντάρια» δεν έχουν χάσει ακόμη βαθμούς σ’ αυτό το ημερολογιακό έτος. Ωστόσο, οι αντίπαλοι μέχρι στιγμής ήταν από την κατηγορία εκείνων που έπρεπε να νικηθούν. Τον Μάρτιο κατάφεραν να ξεκινήσουν στα προκριματικά με 9 βαθμούς, που σημείωσαν εναντίον του Αγίου Μαρίνου, της Αλβανίας και της Πολωνίας, η οποία αναγκάστηκε να βγει στο γήπεδο χωρίς τον Robert Lewandowski, κι όμως κατάφερε να σκοράρει. Οι παίκτες του Gareth Southgate και το προπονητικό επιτελείο πριν από το Euro ξεκίνησαν με το δικό τους στυλ, με αυτοπεποίθηση και χωρίς να ξοδεύουν πολύ ενέργεια. Στο ίδιο στάδιο, νίκησαν μια αρκετά ισχυρή εθνική ομάδα της Αυστρίας στις 2 Ιουνίου. Άφησαν τους φιλοξενούμενους να έχουν προβάδισμα όσον αφορά τους βασικούς στατιστικούς δείκτες, εκτός από τον κύριο. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 56ο λεπτό από τον Bukayo Saka. Βέβαια στο ίδιο παιχνίδι τραυματίστηκε ο Alexander-Arnold. Αλλά στη σύνθεση υπάρχουν άλλοι τρεις ακόμη, εκτός από το Trent, δεξιοί fullbacks.

Η Ρουμανία έχασε τρεις φορές στη σειρά

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν έναν νέο κύκλο με νίκη. Αλλά ακόμη και εντός έδρας με τη Βόρεια Μακεδονία, με 2 γκολ, η ομάδα κατάφερε να χάσει δύο φορές, στο 82ο και 83ο λεπτό. Αλλά εκεί το γκολ του Haji Jr. δεν πραγματοποιήθηκε στο τέλος. Μετά από αυτό οι παίκτες του Μιρέλα Ράντο έχασαν όχι μόνο από τη Γερμανία, αλλά και από την Αρμενία. Οι αποτυχίες στους αγώνες εναντίον των ομάδων του Καυκάσου συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, με τη Γεωργία στις 2 Ιουνίου. Ο Florin Tanase δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας, ο επιθετικός της Steaua κατάφερε να πάρει κόκκινη κάρτα ακόμα και στο φιλικό πριν από το διάλειμμα. Αν και η Kvekvelia εγκατέλειψε επίσης το γήπεδο νωρίτερα, έχοντας λάβει τη 2η κίτρινη, αλλά οι «σταυροφόροι» κατάφεραν να επωφεληθούν από την πλειοψηφία εκείνη τη στιγμή, ανοίγοντας το σκορ. Και μετά το έφεραν στο τελικό 2-1 υπέρ τους. Θα είναι δυνατόν να μην επεκταθεί το σερί ηττών στις τέσσερις;

Προηγούμενοι αγώνες

Παίχτηκαν συνολικά 7 αγώνες και η Αγγλία κέρδισε μόνο μία φορά, το 1970. Οι Ρουμάνοι έχουν κερδίσει τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένων και των δύο τελευταίων συναντήσεων μεταξύ τους. Αλλά ο τελευταίος αγώνας ήταν κατά τη διάρκεια του Euro 2000.

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα για τους Βρετανούς να τερματίσουν την αποτυχημένη πορεία τους κατά της Ρουμανίας. Τώρα η τελευταία είναι αδύναμη και ακόμη και τα «τρία λιοντάρια» θα κερδίσουν άνετα με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 1,9). Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της εθνικής Αγγλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *