The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Μαυροβούνιο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 14 Νοεμβρίου 2019

Англия-Черногория-14.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος Α – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του ένατου γύρου των προκριματικών Euro  2020 η εθνική της Αγγλίας θα συναντηθεί με το Μαυροβούνιο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14/11/2019 στις 9:45 μμ. στο Στάδιο Γουέμπλεϊ.

Εθνική Αγγλίας

Η Αγγλία μετά από επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο έδειξε καλά τον εαυτό της στο Πρωτάθλημα Εθνών, όπου έφτασε στα ημιτελικά και πήρε το χάλκινο. Στο προκριματικό για το Euro η ομάδα των Τριών Λεόντων έχασε μόνο από την Τσεχία (2:1) τον προπροηγούμενο γύρο. Επιπλέον, οι Άγγλοι νίκησαν τη Βουλγαρία (4:0), το Κοσσυφοπέδιο (5:3) και ξανά χλεύασαν τη Βουλγαρία (0:6).

Εθνική Μαυροβούνιου

Εθνική του Μαυροβούνιου έχασε όλες τις πιθανότητες της πρόκρισης στο Euro. Μετά από επτά αγώνες η ομάδα έχει μόνο τρεις βαθμούς και τη προτελευταία θέση στον όμιλο λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων (3:15). Στους τελευταίους αγώνες το Μαυροβούνιο έπαιξε ισοπαλία με το Κοσσυφοπέδιο (1:1) και τη Βουλγαρία (0:0), χάνοντας δύο φορές από την Τσεχία (3:0 και 0:3) και λαμβάνοντας δύο αναπάντητα γκολ από το Κοσσυφοπέδιο (2:0).

Πρόβλεψη

Η εθνική της Αγγλίας δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τη θέση στο Euro, αλλά αυτό είναι το θέμα χρόνου. Η ομάδα του Southgate αποτελείται από πολύ μεγάλα ονόματα, επομένως είναι απίθανο να σπάσουν τα μούτρα τους στην ομάδα από την προτελευταία θέση του ομίλου που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα αγώνα. Μπορείτε να περιμένετε συντριπτική νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αγγλίας με χάντικαπ -2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *