The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Κόστα Ρίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

England-CostaRica-07.06

Φιλικός αγώνας

“Elland Road”, Λιντς

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της επόμενης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αγγλίας και της Κόστα Ρίκα. Η ίδια η συνάντηση θα λάβει χώρα σε αγγλικό έδαφος, αλλά όχι στο «Γουέμπλεϊ», οι Λονδρέζοι τον τελευταίο καιρό έχουν χορτάσει με μεγάλους αγώνες, και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γεμίσουν τις κερκίδες για την Κόστα Ρίκα, ενώ στο Λιντς αναμένεται μεγάλη επιτυχία: η άφιξη της εθνικής ομάδας είναι σημαντικό γεγονός για αυτή τη μικρή πόλη με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση.

Ο τελευταίος αγώνας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Για την εθνική ομάδα της Αγγλίας ο αγώνας κατά της Κόστα Ρίκα θα είναι ο τελευταίος φιλικός αγώνας πριν από το Μουντιάλ. Το 2018 τα “τρία λιοντάρια” έπαιξαν ήδη τρεις φιλικούς αγώνες, στους οποίους σημειώθηκαν δύο νίκες επί της Ολλανδίας και της Νιγηρίας, καθώς και μια ισοπαλία 1:1 με τους Ιταλούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Βρετανοί θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν την Πέμπτη.

Δεν είναι όλα άσχημα

Η εθνική της Κόστα Ρίκα τον Ιούνιο έπαιξε φιλικό αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία στις 3 του μηνός στο Σαν Χοσέ. Σε αυτή τη μονομαχία οι εκπρόσωποι του ΚΟΝΚΑΚΑΦ  κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 3:0, με αποτελεσματικές ενέργειες διακρίθηκαν ο Venegas, Campbell και Calvo. Πριν από αυτό η ενδεκάδα του Κόστα Ρίκα έχασε 0:1 από την Τυνησία και κέρδισε 1:0 στην εθνική της Σκωτίας. Γενικά, τα αποτελέσματα της Κόστα Ρίκα δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι η εθνική της Αγγλίας είναι εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Πρόβλεψη

Στο πλευρό της εθνικής των Βρετανών θα είναι ανώτερη κατηγορία ερμηνευτών, καθώς και ο παράγοντας της έδρας. Επιπλέον, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ διευθύνει μια χαρά την ενδεκάδα του, έφτιαξε στην ομάδα συγκεκριμένο στυλ, με τον οποίο ο εν λόγω τεχνικός ελπίζει να προσχωρήσει μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Η εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα δεν έχει τίποτα να προσφέρει στα “λιοντάρια”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Αγγλίας με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *