The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Италия-11.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Μολινό

Στο Πρωτάθλημα Εθνών υπάρχουν ομάδες αρκετά ισάξιου επιπέδου. Μεταξύ άλλων, στην κατηγορία Α γίνονται μονομαχίες μεταξύ των γιγάντων. Το Σάββατο θα επαναληφθεί ο τελικός του τελευταίου Euro. Και πάλι, η Αγγλία εντός έδρας φιλοξενεί την Ιταλία. Θα βοηθήσει το γεγονός ότι η μονομαχία μεταφέρθηκε από το Γουέμπλεϊ στο Γούλβερχαμπτον; Οι συντάκτες της ιστοσελίδας μας έχουν ετοιμάσει αναλυτική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 11 Ιουνίου 2022.

Η Αγγλία εξακολουθεί να είναι συγκεντρωμένη, πρώτα από όλα, στην απόδοση στο Κατάρ, στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο

Τα «Τρία Λιοντάρια» είναι πεινασμένα για τρόπαια. Ναι, οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν ήταν κακοί στο Πρωτάθλημα Εθνών, έχοντας κερδίσει τον όμιλό τους στην πρώτη κλήρωση της διοργάνωσης. Αλλά και πάλι το βασικό είναι οι εμφανίσεις στα «παραδοσιακά» πρωταθλήματα. Κατάφεραν να γίνουν γνωστοί το 2018, όταν έφτασαν τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό το αποτέλεσμα ξεπεράστηκε το περασμένο καλοκαίρι, όπου μόνο η Ιταλία στον τελικό, και μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, μπόρεσε να σταματήσει τους Βρετανούς. Στο Πρωτάθλημα Εθνών κατάφεραν να παίξουν 2 ματς το καλοκαίρι. Πρώτον, στη Βουδαπέστη επέτρεψαν στην Ουγγαρία να κερδίσει με 1-0, όλα κρίθηκαν από το γκολ του Σομποσλάι από το σημείο του πέναλτι. Μετά από 3 ημέρες έπαιξαν τον ματς με τον κύριο αντίπαλο, τη Γερμανία, στο Μόναχο. Επίσης δεν κέρδισαν, αλλά σημείωσαν ισοπαλία 1:1.

Η Ιταλία σαν να έχει αποφασίσει να «αντισταθμίσει» την επιτυχία στο Euro με επακόλουθες αποτυχίες

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτό θεωρήθηκε τότε φυσική επιτυχία, ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι είχαν ένα καλό αήττητο σερί. Αλλά μετά από ένα θριαμβευτικό καλοκαίρι, υπήρξε ένα απογοητευτικό φθινόπωρο, όταν έχασαν από την Ελβετία στη διαμάχη για την 1η θέση στον προκριματικό όμιλο και έχασαν ήδη στην πρώτη συνάντηση του «εγχώριου» «τελικού των 4» στο Πρωτάθλημα Εθνών. Αλλά το 2022 έφερε ακόμη πιο σοβαρά πλήγματα στη φήμη. Πρώτα από όλα, είναι το 0-1 στο πλέι οφ με τη Βόρεια Μακεδονία, που έβαλε τέλος στον αγώνα για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ναι, και το καλοκαίρι ξεκίνησε με το καταστροφικό 0-3 με την Αργεντινή στο “Finalissime”. Στο Πρωτάθλημα Εθνών η εθνική ξεκίνησε εντός έδρας με τη Γερμανία και έχοντας ανοίξει σκορ ικανοποιήθηκε με ισοπαλία. Στη συνέχεια φιλοξένησαν την Ουγγαρία και τουλάχιστον εδώ κατάφεραν να κερδίσουν, έστω και με ελάχιστο πλεονέκτημα, 1-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από τη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Euro, το σκορ ήταν 1-1. Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο τέτοιο αποτέλεσμα στα τελευταία ματς μεταξύ των ομάδων.

Πρόβλεψη

Η Αγγλία δεν φαίνεται τόσο πειστική, αλλά το ίδιο μπορούμε να πούμε και για την Ιταλία. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *