The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Ισλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Англия-Исландия-18.11b

Πρωτάθλημα Εθνών – Όμιλος B – 6η αγωνιστική από τις 6

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθούμε αγώνες με ίντριγκα στο τουρνουά, αλλά αυτό δεν είναι σαφώς για τον αγώνα Αγγλίας – Ισλανδίας, γιατί για αυτές τις ομάδες είναι όλα ήδη καθορημένα, ωστόσο, προσφέρουμε τη δική μας εκδοχή της πρόβλεψης για τη μάχη τους.

Οι Βρετανοί απέτυχαν το τέλος

Η εθνική της Αγγλίας ήταν ο πραγματικός υποψήφιος για την πρώτη θέση στον όμιλο και ηγούταν το κουαρτέτο μετά από τρία παιχνίδια με 7 βαθμούς. Έχουν περάσει δύο αγώνες, ενώ ο αριθμός των βαθμών στον κουμπαρά δεν έχει αλλάξει. Όλα καταστράφηκαν με τις ήττες από τη Δανία εντός έδρας 0:1 και Βέλγιο εκτός έδρας 0:2. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα, οι «ιδρυτές του ποδοσφαίρου» θα παραμείνουν στην τρίτη θέση στο γκρουπ τους. Δεν είναι τρομακτικό να χάσεις από το Βέλγιο, αλλά το να μη σκοράρεις στους Δανούς σε δύο αγώνες, αυτό είναι ήδη σοβαρό και οι Ισλανδοί ήταν πολύ τυχεροί στο τέλος του πρώτου αγώνα. Αυτό το League of Nations είναι σίγουρα μια αποτυχία για τους Βρετανούς, δεδομένης της σύνθεσης της ομάδας.

Οι Ισλανδοί δεν μπορούσαν καν να προσκολλήσουν στους βαθμούς

Η εθνική Ισλανδίας έχει τα πάντα αμετάβλητα, δεν κατάφερε να κερδίσει τουλάχιστον μερικούς βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα ήταν κοντά σε ισοπαλία εναντίον της Δανίας, το αποφασιστικό γκολ σημειώθηκε στα 90 + 2 λεπτά από το πέναλτι 1:2. Μια πραγματική τραγωδία ήταν ο τελικός των πλέι οφ του League of Nations, η Ισλανδία έβλεπε ήδη τον εαυτό της στο Euro 2020, αλλά παραδέχτηκε δύο γκολ από τους Ούγγρους στο τέλος, το τελικό σκορ 1:2, ο αντίπαλος θα πάει στο τουρνουά. Η ομάδα σίγουρα αποκλείστηκε στην κατηγορία Β, θα προσπαθήσουν ωστόσο να δώσουν μάχη στους Βρετανούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές αναμετρήσεις το πλεονέκτημα είναι από την πλευρά των Βρετανών, δύο νίκες εναντίον μιας από τον αντίπαλο. Ο αγώνας τους πρώτου γύρου αποδείχθηκε τρέλα, η Αγγλία στο 70ο λεπτό παρέμεινε στη μειονότητα με μηδενικό σκορ, η αντίστροφη αποβολή έγινε στο 89ο λεπτό και οι Βρετανοί εφάρμοσαν πέναλτι στο 90 + 1. Δεν τελείωσε εκεί, μόλις δύο λεπτά αργότερα οι Ισλανδοί πήραν το δικαίωμα να σκοράρουν πέναλτι, αλλά δεν εφάρμοσαν την έξοχη ευκαιρία, χάνοντας με σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Ο επερχόμενος αγώνας θα είναι στην ουσία φιλικός, η Αγγλία είναι ένα μεγάλο φαβορί, αλλά δεν περιμένουμε συντριπτική νίκη από τους γηπεδούχους. Οι Ισλανδοί θα παλέψουν στον τελευταίο αγώνα τους, προσπαθώντας να κερδίσουν τουλάχιστον έναν βαθμό σε αυτήν την επιλογή. Θεωρούμε σκόπιμο εδώ να στοιχηματίσουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +2 γκολ (απόδοση 1,86).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *