The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

England-Belgium-28.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο του Καλίνινγκραντ

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών της Αγγλίας και του Βελγίου, η οποία θα διεξαχθεί στο Καλίνινγκραντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν αποφασίσει για το φαβορί  της συνάντησης, βάζοντας σχεδόν ίσα γραμμή στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές με αυτές τις αποδόσεις μπορούμε να συμφωνήσουμε κάλλιστα, επειδή  και οι Βέλγοι και οι Βρετανοί δείχνουν πολύ ωραίο επίπεδο του ποδοσφαίρου στη Ρωσία, είναι δύσκολο να πει κανείς ποίος από τους αντιπάλους είναι ισχυρότερος αυτή τη στιγμή.

Δύο νίκες

Η Αγγλία ξεκινήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον αγώνα με την Τυνησία, σε εκείνο το παιχνίδι ο Κέιν σκόραρε δύο φορές, αλλά αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι το δεύτερο γκολ ο σκόρερ της Τότεναμ έβαλε στο τέλος του παιχνιδιού, δηλαδή, η νίκη θα μπορούσε να μη συμβεί. Με τον Παναμά τα «τρία λιοντάρια» δεν είχαν κανένα πρόβλημα, ήδη στο πρώτο ημίχρονο οι Ευρωπαίοι είχαν προβάδισμα στο σκορ 5:0, το αποτέλεσμα – 6:1, ο Χάρι σκόραρε τρία γκολ, ωστόσο, δύο απ’ αυτά από το σημείο του πέναλτι.

Δύο συντριπτικές νίκες

Σε αντίθεση με την εθνική της Αγγλίας, η εθνική του Βελγίου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στη φάση των ομίλων. Στην πρώτη αγωνιστική οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κερδίσει τον Παναμά 3:0, ο οποίος άντεξε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά στο δεύτερο μισό της συνάντησης ήταν πλέον αδύνατα να κρατήσει την πίεσης της ενδεκάδας του Martinez. Στο δεύτερο γύρο συντριπτικά νικήθηκε η εθνική της Τυνησίας. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα είναι 5:2, οι οπαδοί του Βελγίου στενοχωρήθηκαν μόνο για τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Αγγλίας ενάντια στους ισχυρούς αντιπάλους παίζει πολύ προσεκτικά και αξιόπιστα στην άμυνα. Οι Βέλγοι, παρά την αποτελεσματικότητά τους, ξέρουν επίσης να παίζουν χωρίς να δεχτούν γκολ. Για κάθε μία από τις ομάδες ο επερχόμενος αγώνας έχει μεγάλη σημασία, πρώτ’ απ’ όλα από την άποψη της ψυχολογίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *