The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίσλοτς εναντίον Σλάβια Μόζιρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ислочь-СлавияМозырь-18.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μινσκ

Στην ομάδα από το Μόζιρ επικεντρώνεται τώρα η προσοχή ολόκληρου του ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας. Η σεμνή Σλάβια έχει ήδη προκαλέσει δύο αισθήσεις, νικώντας τους ηγέτες της περασμένης σεζόν, ωστόσο, σε αγώνες με αντιπάλους από την κατώτερη τάξη, προς το παρόν με δυσκολία κερδίσει βαθμούς. Θα καταφέρουν να κερδίσουν οι παίκτες του Μαρτίνοβιτς αυτή τη φορά;

ΊΣΛΟΤΣ

Οι λύκοι ξεκίνησαν με επιτυχία, νικώντας στην έδρα τους με σκορ 1:0, πρώτα την Νέμαν Γκρόντνο και μετά την Σμολέβιτσι. Το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι στη σειρά δεν τους έφερε επιτυχία: σε μια θεαματική μονομαχία εναντίον της Σλουτσκ οι νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι (2:3).

Στον τελευταίο γύρο η ομάδα του Vitaly Zhukovsky είχε προβάδισμα στο σκορ στον αγώνα στο Μπρεστ εναντίον τρέχοντα κυπελλούχου, αλλά απέτυχε να διατηρήσει το ασταθές πλεονέκτημα. Και πάλι ήττα – 1:3.

Με έξι βαθμούς η Ίσλοτς είναι τώρα στην όγδοη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ

Έχοντας χάσει στον πρώτο γύρο από τη Σλουτσκ (1:3), η Σλάβια άρχισε να προκαλεί μια αίσθηση μετά την άλλη. Πρώτα, κέρδισε το αργυρό μετάλλιο της τελευταίας σεζόν ΜΠΑΤΕ στην έδρα της και στη συνέχεια, στον εκτός έδρας, την πρωταθλήτρια, Ντινάμο Μπρεστ. Και οι δύο αγώνες έληξαν με το σκορ 2:1.

Μετά από αυτό η ομάδα από το Μόζιρ με επιτυχία έπαιξε στην πρώτη συνάντηση του ημιτελικού του Κυπέλλου, νικώντας την ομάδα του Μπορίσοφ για δεύτερη φορά σε μιάμιση  εβδομάδες (αυτή τη φορά 1:0). Στον προηγούμενο γύρο όλοι περίμεναν οι Σλάβοι να κερδίσουν συντριπτικά στην έδρα τους τον αρχάριο της Πρέμιερ Λιγκ Ρουχ. Ωστόσο, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία (0:0), ακόμη και η αποβολή στο αντίπαλο δεν βοήθησε.

Στο βαθμολογικό πίνακα η Σλαβία βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχοντας σημειώσει επτά βαθμούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Ο Μαρτίνοβιτς καταφέρνει να οργανώνει τους παίκτες του για αγώνες με ηγέτες στους οποίους κερδίζουν χάρη στις ηθικές δεξιότητες. Ωστόσο, στους αγώνες με πιο αδύναμους αντιπάλους, οι Σλάβοι δεν έχει αρκετά κίνητρα και δεξιότητες για να πετύχουν τακτικά. Η Ίσλοτς δείχνει τώρα ένα ασταθές παιχνίδι, χάνει από τρία γκολ για δύο συνεχόμενους αγώνες. Επομένως, περιμένω γκολ σε αυτήν την αναμέτρηση. Πριν τον αγώνα με την Ρουχ η Σλάβια σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ σε όλους τους αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,03.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *