The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Салернитана-04.03_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Ίντερ – Φιορεντίνα, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στον επόμενο γύρο της Serie A. Ποιος θα είναι πιο δυνατός αυτή τη φορά;

Η Ίντερ επιβράδυνε σοβαρά

Ακόμη και στις αρχές Φεβρουαρίου, κανείς δεν αμφέβαλλε ότι η Ίντερ θα γινόταν πρωταθλήτρια Ιταλίας αυτή τη σεζόν. Ο σύλλογος του Μιλάνου ήταν στο προβάδισμα και φαινόταν πιο σταθερός από τους ανταγωνιστές του. Όλα ανατράπηκαν σε ενάμιση μήνα, σε έξι αγώνες ο σύλλογος κέρδισε μόνο μία νίκη, επιστρέφοντας στην τρίτη θέση της Serie A. Η διαφορά από την κορυφαία Μίλαν είναι 4 βαθμοί, αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι στο χέρι, οπότε δεν είναι πολύ αργά για να συγκεντρωθούν. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι σημείωσαν ισοπαλία κόντρα στην Τορίνο μόνο στην παράταση 1:1. Οι Μπορόζοβιτς και Ντε Βρέι θα χάσουν την επερχόμενη  συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι «βιολέτες» χρειάζονται ευρωπαϊκά κύπελλα

Η Φιορεντίνα είναι όγδοη στη Serie A, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Πέμπτη θέση. Σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές, ο σύλλογος έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο αγώνα οι «βιολέτες» μπόρεσαν να βάλουν τη πίεση στη Μπολόνια – 1:0, ο αντίπαλος πέρασε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στη μειοψηφία. Η ομάδα είναι αρκετά ικανή να φτάσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γιατί δείχνει καλό ποδόσφαιρο, ακόμη και μετά την αποχώρηση του βασικού παίκτη Βλάχοβιτς. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Φιορεντίνα παίζει πολύ δυνατά κόντρα στους Μιλανέζους και δεν μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο σε 11 συνεχόμενες συναντήσεις. Η μάχη του πρώτου γύρου ολοκληρώθηκε με εκτός έδρας δυναμική νίκη της Ίντερ με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Άλλη μια αναμέτρηση, όπου και οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται βαθμούς, παρά το αδύναμο παιχνίδι αυτή τη στιγμή, η Ίντερ είναι το φαβορί αυτού του ζευγαριού, οι Μιλανέζοι και ο παράγοντας της έδρας τους πρέπει να βοηθήσει. Οι «βιολέτες» είναι ικανές να σκοράρουν βαθμούς σε ένα τέτοιο ματς, αλλά εμείς θα στοιχηματίσουμε στην επιτυχία των γηπεδούχων με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *