The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Φιορεντίνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Фиорентина-26.09b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο Giuseppe Meazza

Η Ίντερ θα φιλοξενήσει τη Φιορεντίνα στον αγώνα του Σαββάτου της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας της Serie A.

Ίντερ

Η πρώτη σεζόν της Ίντερ υπό την ηγεσία του Αντόνιο Κοντέ αποδείχθηκε εξαιρετικά παραγωγική – δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, ο ημιτελικός του Κυπέλλου και ο τελικός του Europa League, όπου οι νερατζούρι έχασαν 2:3 από τη Σεβίλλη. Το καλοκαίρι εκτός σεζόν η ομάδα του Μιλάνου έχει ενισχυθεί καλά, χάρη σ’ αυτό μπορεί να βασιστεί στη συνέχιση του αγώνα για το Scudetto.

Φιορεντίνα

Ενώ η θέση της Φιορεντίνα βρίσκεται στη μέση της κατάταξης, όπου τελείωσε στην καμπάνια 2019/20. Προηγουμένως, οι βιολέτες έμπαιναν τακτικά τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αλλά τώρα βιώνουν καθόλου τις καλύτερες στιγμές. Παρ’ όλα αυτά, πριν από μια εβδομάδα νίκησαν την Τορίνο 1:0, εντελώς δίκαια.

Πρόβλεψη

Ωστόσο, η Φιορεντίνα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί με ίσους όρους με την Ίντερ που κερδίζει δύναμη, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στην τάξη. Η πρόβλεψή μου: οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν, αλλά δύσκολα με μεγάλο σκορ, καθώς δεν είναι το στυλ τους να συντρίβουν τους αντιπάλους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με 1-2 γκολ με απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *