The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Φιορεντίνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Фиорентина-22.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μιλάνο. Στάδιο Giuseppe Meazza

Στα επόμενα μέσα Σαββατοκύριακου το Μιλάνο θα φιλοξενήσει τον αγώνα της τριακοστής πέμπτης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ της Ίντερ και της Φιορεντίνα.

Ίντερ

Υπό την ηγεσία του Antonio Conte η Ίντερ έχει εξελιχθεί σε μια σοβαρή δύναμη, επί του παρόντος είναι η δεύτερη με 72 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 74:36. Παρόλο που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες οι Nerazzurri κατέγραψε μόνο νίκες 3:1 έναντι Τορίνο και 4:0 έναντι ΣΠΑΛ. Σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκαν ισοπαλίες 2:2 με τη Ρόμα και 2:2 με τη Βερόνα, καθώς και ήττα 1:2 από την Μπολόνια.

Φιορεντίνα

Αήττητο σερί των πέντε παιχνιδιών επέτρεψε στην Φιορεντίνα να ανεβαίνει στην δωδέκατη θέση στην κατάταξη με 42 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 43:45. Οι «βιολέτες» τίμια έπαιξαν ένα αρκετά απλό κομμάτι της σεζόν, κατά τη διάρκεια του οποίου φαινόταν άξιες εναντίον Τορίνο (2:0), Λέτσε (3:1), Βερόνα (1:1), Κάλιαρι (0:0) και Πάρμα (2:1).

Πρόβλεψη

Ωστόσο, ένας τόσο σοβαρός αντίπαλος στο πρόσωπο της Ίντερ σίγουρα θα υποδείξει στην Φιορεντίνα το πραγματικό της επίπεδο. Πιστεύω ότι οι Μιλανέζοι θα χρησιμοποιήσουν την ανωτερότητά τους στην τάξη και θα κερδίσουν άλλους τρεις βαθμούς στον κουμπαρά τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *