The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

inter

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Το βράδυ του Σαββάτου το Μιλάνο θα φιλοξενήσει τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής της Serie A, στην οποία η Ίντερ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Τορίνο.

Ίντερ

Η νυν ασημένια πρωταθλήτρια της Ιταλίας Ίντερ μετά από πέντε συναντήσεις σημείωσε εννέα βαθμούς και είναι μόλις όγδοη με διαφορά τερμάτων 11:8. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Νερατζούρι πέτυχαν τα μέγιστα σε αναμετρήσεις με Λέτσε (2:1), Λα Σπέτσια (3:0) και Κρεμονέζε (3:1), ενώ τους νίκησαν οι Λάτσιο (1:3) και Μίλαν (2:3) με μεγαλύτερο στάτους.

Τορίνο

Η Τορίνο επιβεβαίωσε επίσης την ιδιότητά της ως φαβορί στις μονομαχίες με Μόντσα (2:1), Κρεμονέζε (2:1) και Λέτσε (1:0), σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη Λάτσιο και ηττήθηκε από κάθε άποψη από την Αταλάντα 1:3. Συνολικά, οι Garnets κέρδισαν 10 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 6:5, που αντιστοιχεί στην έκτη θέση στη βαθμολογία.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια, η Ίντερ κερδίζει σταθερά τη Τορίνο εντός έδρας, αλλά αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να περιπλέξουν σημαντικά τη ζωή των Μιλανέζων που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Η πρόβλεψή μου είναι: τουλάχιστον σε ένα από τα ημίχρονα, οι ομάδες θα παίξουν ίσα. Ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα απόδοση 1,68.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *