The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Шахтер-09.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Το Champions League θα συνεχιστεί την Τετάρτη με «μετωπική» μονομαχία μεταξύ Ίντερ και Σαχτάρ Ντόνετσ). Κάθε μία ομάδα χρειάζεται νίκη, γιατί από πολλές απόψεις θα επιτρέψει την πρόκριση στα πλέι-οφ. Ποια από τις ομάδες θα την επιτύχει;

Η Ίντερ ξεκινά επιτέλους να δείχνει πολύ δυνατό ποδόσφαιρο

Οι «μαύρο-μπλε» το φθινόπωρο έκαναν πολλά λάθη. Υπήρχε αρκετά με΄γαλη πιθανότητα ο Antonio Conte να αποχωρήσει από τη θέση του πριν από το νέο έτος. Επιπλέον, ο ίδιος ο τεχνικός δήλωσε δημόσια ότι αυτό θα ήταν πολύ δίκαιο. Αλλά τώρα οι παίκτες του έχουν αρχίσει τελικά να κερδίζουν λίγο πολύ τακτικά. Τρεις νίκες στη Serie A τους επέτρεψαν να προσπεράσουν τη Γιουβέντους και να ανέβουν στην ομάδα των ηγετών του Κάλτσο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ υπήρξε μια κρίσιμη κατάσταση: στα πρώτα 4 παιχνίδια οι Ιταλοί κέρδισαν μόνο 2 βαθμούς και, βγαίνοντας στο γήπεδο στο Μενχενγκλάντμπαχ την προηγούμενη εβδομάδα, ήξεραν ότι μόνο η νίκη θα αφήσει τις πιθανότητες να φύγουν από την 4η θέση στο τέλος. Όχι χωρίς προβλήματα, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν νίκη 3:2, και ο Λουκάκου κατάγραψε το «διπλό».

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ παράγει διαμετρικά αποτελέσματα

ΟΙ «ανθρακωρύχοι» στον αγώνα με την Γλάντμπαχ απέτυχε εντελώς. Ηττήθηκαν στο Κίεβο 0:6 και μετά έλαβαν 4 αναπάντητα γκολ στη Γερμανία. Αλλά την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες του Λούις Κάστρου προκάλεσαν μια άλλη αίσθηση, τώρα πια θετική. Νίκησαν ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο γκραντ από τη Μαδρίτη, με τη σειρά του, νίκησε δύο φορές την Ίντερ. Ο Varane «έσπασε» τον Junior Moraes, αλλά η μοίρα τιμώρησε τόσο τον Γάλλο όσο και την ομάδα του: ο κεντρικός αδέξια έχασε την μπάλα πίσω από την πλάτη του και ο Dentinho σημείωσε γκολ. Μετά ο Manor Solomon έδειξε ότι παίζει τέλεια το ρόλο του «τζόκερ» σε αγώνες ενάντια σε «μεγάλους» αντιπάλους, έχοντας καταγράψει το τελικό 2:0. Λαμβάνοντας υπόψη την ισοπαλία εναντίον της Ίντερ, τώρα όλα βρίσκονται στα χέρια της πρωταθλήτριας της Ουκρανίας. Είναι μπροστά από τις «μερέγκες» σε επιπρόσθετους δείκτες και είναι 1 βαθμός πίσω από την Γλάντμπας. Η νίκη εγγυάται την πρόκριση στα πλέι οφ, ισοπαλία – τη 3η θέση (ή ακόμα και τη 2η, εάν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κερδίσει). Αλλά η ήττα στο «Giuseppe Meazza» είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητη.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, η Ίντερ δεν έχει χάσει από την Σαχτάρ. Στα προκριματικά του Champions League του 2005 ήταν 2-0 και 1-1. Και πριν από το 0-0 στο Κίεβο τον Οκτώβριο, οι Ιταλοί νίκησαν τους Ουκρανούς στους ημιτελικούς του τελευταίου Europa League 5-0.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ είναι πιο δυνατή, αλλά η Σαχτάρ πρέπει να προσκολληθεί στις πιθανότητές της. Η υπόθεση δε θα καταλήξει σίγουρη με συντριπτική ήττα, στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ «+2» (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *