The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σασουόλο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Sassuolo-12.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στον 37ο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα συναντηθούν Ίντερ Μιλάνο και Σασουόλο. Το κίνητρο για το τουρνουά σε αυτό το ζευγάρι διατηρήθηκε μόνο στους μελλοντικούς γηπεδούχους, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων τους θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ίντερ είναι σε καλή κατάσταση, παρά την πρόσφατη ήττα από τη Γιουβέντους.

Πέμπτοι

Δύο γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην Ιταλία η Ίντερ βρίσκεται στην 5η θέση στην κατάταξη, έχει στο ενεργητικό 69 βαθμούς και χάνει από τη Λάτσιο, η οποία βρίσκεται στο top-4, δύο βαθμούς. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές με μία ήττα. Η μόνη αποτυχία συνέβη στον αγώνα με τη νυν πρωταθλήτρια της Ιταλίας, την ομάδα της Γιουβέντους. Συνολικά αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο της Σέριε Α’ Ιταλίας η Ίντερ στην έδρα της έπαιξε 18 αγώνες, όπου κατάφερε να κερδίσει 11 φορές.

Δεν θα αποκλειστούν

Στον τελευταίο γύρο η Σασουόλο ήταν πιο ισχυρή από τη Σαμπντόρια, δηλαδή σημείωσε 40 βαθμούς. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι εγγυήθηκαν την παρουσία τους στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου για την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή η σημερινή φόρμα της Σασουόλο δύσκολα μπορεί να ονομαστεί κακή, αφού στα τέσσερα τελευταία ματς οι “μαύρο-πράσινοι” κατάφεραν να κερδίσουν με μία ήττα. Συνολικά εκτός έδρα η ομάδα έπαιξε 18 αγώνες στη Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου σημείωσε έξι νίκες και  εννέα ήττες.

Πρόβλεψη

Για την Ίντερ είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο να νικήσει τον αντίπαλό της, αλλά, αν είναι δυνατόν, να το πράξει καταστροφικά, επειδή ο μεγιστάνας του Μιλάνου χάνει από τη Λάτσιο όχι μόνο στους βαθμούς, αλλά και στους δευτερογενείς δείκτες. Πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ίντερ στο πρώτο ημίχρονο και στον αγώνα με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *