The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σασουόλο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Сассуоло-24.06b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μιλάνο. Στάδιο Giuseppe Meazza

Ένας ενδιαφέρων αγώνας μεταξύ Ίντερ και Σασουόλο θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη στο πλαίσιο του εικοστού έβδομου γύρου της Σέριε A.

Ίντερ

Νίκες 2:0 επί της Ουντινέζε, 4:2 επί της Μίλαν και 2:1 επί της Σαμπντόρια, καθώς και η ήττα 0:2 από τη Γιουβέντους και 1:2 από τη Λάτσιο, τον τελευταίο καιρό η Ίντερ έχει χάσει αισθητά από άποψη σταθερότητας. Αυτό οδήγησε στην πτώση της στην τρίτη θέση με 57 πόντους και διαφορά τερμάτων 51:27, καθώς και μείωση των πιθανοτήτων στον αγώνα για τον τίτλο.

Σασουόλο

Η ταπεινή Σασουόλο σημείωσε 32 πόντους με διαφορά τερμάτων 42:43 και αισθάνεται άνετα στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα τουρνουά. Οι νεροβέρντι είναι επίσης διάσημοι για την ασυμβίβαστη στάση τους. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις νίκησαν 4:2 την Ρόμα, 2:1 τη ΣΠΑΛ και 3:0 την Μπρέσια, χάνοντας 0:1 από την Πάρμα και 1:4 από την Αταλάντα.

Πρόβλεψη

Παραδόξως, αλλά τον τελευταίο καιρό η Σασουόλο κερδίζει σχεδόν πάντα πόντους από την ανώτερη στην κατηγορία Ίντερ. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι οι Μιλανέζοι είναι πολύ πιο κοντά στην επιτυχία, αν και οι φιλοξενούμενοι είναι απίθανο να χάσουν με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Σασουόλο με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *