The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σαμπντόρια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Сампдория-21.06b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Giuseppe Meazza Stadium

Το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο του εικοστού πέμπτου γύρου της Σέριε A, θα προσπαθήσουν να ορίσουν την ισχυρότερη Ίντερ και Σαμπντόρια.

Ίντερ  

Δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας από την Γιουβέντους (0:2) και τη Λάτσιο (1:2) επιδείνωσαν σημαντικά τις πιθανότητες της Ίντερ για τον τίτλο και επίσης ισοπέδωσαν την επίδραση των επιτυχημένων παιχνιδιών με τη Μίλαν (4:2), Ουντινέζε (2:0) και Κάλιαρι (1:1). Έτσι, οι νερατζούροι εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση του τουρνουά με 54 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 49:24.

Σαμπντόρια

Συνήθως δυνατή μεσαία ομάδα από Σαμπντόρια πραγματοποιεί τώρα σκληρό αγώνα για επιβίωση, έχοντας σημειώσει 26 πόντους με διαφορά τερμάτων 28:44, είναι μόνο η δέκατη έκτη. Οι Γενουάτες βοηθήθηκαν λίγο με νίκες 2:1 επί της Βερόνα και 3:1 επί της Τορίνο, αλλά αντικαταστάθηκαν με ισοπαλία 0:0 με την Σασουόλο, μαζί με ήττα 2:4 από τη Νάπολι και 1:5 από τη Φιορεντίνα.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες καθοδηγούνται από τεχνίτες που υποστηρίζουν αμυντικό στιλ παιχνιδιού. Νομίζω ότι μετά το διάλειμμα καμία από αυτές δεν θα πιέζει τα γεγονότα στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της Ίντερ είναι πολύ προτιμότερες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: Ίντερ δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *