The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Σαμπντόρια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Сампдория-29.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας  

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Σε έναν από τους αγώνες του Σαββάτου της δωδέκατης αγωνιστικής της Serie A, οι Ίντερ και Σαμπντόρια θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Ίντερ                                                                                           

Τρεις σερί νίκες επί της Σασουόλο (2:1), της Σαλερνιτάνα (2:0) και της Φιορεντίνα (4:3) ανέβασαν την Ίντερ στον όμιλο των κορυφαίων, αλλά την ίδια στιγμή την άφησαν στην ταπεινωτική έβδομη θέση με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:17 . Οι Νερατζούρι έπεσαν εκεί μετά από άβουλες ήττες 1:3 από την Ουντινέζε και 1:2 από τη Ρόμα.

Σαμπντόρια

Δέκατη όγδοη θέση, έξι βαθμοί και διαφορά τερμάτων 6:18 είναι καταθλιπτικοί αριθμοί για τη Σαμπντόρια, η οποία πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Αυτό έδωσε ένα βραχυπρόθεσμο θετικό αποτέλεσμα με τη μορφή νίκης 1-0 επί της Κρεμονέζε, ενώ πριν υπήρχαν αποτυχίες σε συναντήσεις με Σπέτσια (1:2), Μόντσα (0:3), Μπολόνια (1:1) και Ρόμα. (0:1) .

Πρόβλεψη

Η σημερινή Ίντερ δείχνει δύο κεφάλια πιο ψηλά από τη Σαμπντόρια που περνά πολύ βαθιά κρίση. Σε αυτό το ματς προβλέπω την επιτυχία των Μιλανέζων με χάντικαπ τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *