The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Roma-21.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 21ου γύρου της Σέριε A’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ίντερ και Ρόμα, ο οποίος θα λάβει χώρα στην έδρα της ομάδας του Μιλάνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της Ίντερ, η οποία παίζει αρκετά καλά στην έδρα της, αλλά και η Ρόμα φαίνεται καλή σε εκτός έδρας παιχνίδια, έχασε μόνο μία φορά αυτή τη σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Τερμάτισε σε ύφεση

Η Ίντερ απέτυχε να παίξει το φθινοπωρινό μέρος της σεζόν στο ίδιο επίπεδο, τελείωναν τα «φίδια» όχι με τον καλύτερο τρόπο, στα τελευταία πέντε παιχνίδια – τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Οι ήττες καταγράφηκαν από την Ουντινέζε, Σασουόλο, Μίλαν στο Coppa Italia, ισοπαλίες – με Λάτσιο και Φιορεντίνα. Στην κατάταξη της Σέριε A’ η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς στο ενεργητικό, 9 μονάδες διαφορά από την κορυφαία Νάπολι.

Επίσης ύφεση

Η κατάσταση της Ρόμα είναι παρόμοια με την κατάσταση της Ίντερ, αλλά η ύφεση στο παιχνίδι των Ρωμαίων είναι πιο φυσική από τους Μιλανέζους, γιατί η Ρόμα έπαιξε το φθινόπωρο σκληρότερη φάση των ομίλων του Champions League, όπου ήταν σε θέση να προκριθεί στα πλέι-οφ, αφήνοντας έξω την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η τελευταία νίκη της Ρόμα χρονολογείται από τις 16 Δεκεμβρίου, στη συνέχεια ακολούθησαν ήττες από Τορίνο στο Coppa Italia, ήττες από την Γιουβέντους και Αταλάντα, ισοπαλία με τη Σασουόλο. Στην κατάταξη του ιταλικού πρωταθλήματος η Ρόμα είναι στην πέμπτη θέση, χάνοντας από την Ίντερ τρεις μονάδες, αλλά έχει ακόμα το ματς με την Σαμπντόρια.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ δεν εντυπωσίασε στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ η Ρόμα παίζει αρκετά καλά εκτός έδρας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν εξαιρετική άμυνα, τόσο η Ίντερ όσο και η Ρόμα χάνουν κατά μέσο όρο λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Επιπλέον, μην ξεχνάτε τη σημασία του επερχόμενου παιχνιδιού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αγώνας να μην είναι αποτελεσματικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *