The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Inter-Roma-20.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο βράδυ, 20 Απριλίου, ο πιο ενδιαφέρον αγώνας του 33ου γύρου της Σέριε Α’ θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, όπου θα συναντηθούν η τοπική Ίντερ και πρωτευουσιάνικη Ρόμα. Αυτές είναι οι υποψήφιες ομάδες για το Τσάμπιονς Λιγκ, γι’ αυτό προτείνουμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Η ομάδα συνέρχεται

Αυτή τη στιγμή η Ίντερ έχει καλή εμφάνιση, αν και όχι πολύ καιρό πριν η ομάδα είχε προφανή προβλήματα. Έτσι, σχεδόν όλο το Μάρτιο οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι εναλλάσσονταν νίκες με ήττες, αλλά τώρα το παιχνίδι τους έχει βελτιωθεί σημαντικά: δύο εκτός έδρας νίκες (0:4, 1:3) και εντός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα (0:0). Επιπλέον, οι ανταγωνιστές των «νερατζούρι» έκαναν λάθη στους τελευταίους αγώνες, γι’ αυτό ο σύλλογος με σιγουριά καταλαμβάνει την 3η θέση των βαθμολογιών. Ταυτόχρονα η ομάδα του Μιλάνου είναι 5 βαθμούς μπροστά από τους ανταγωνιστές, κάτι που τους βοηθά.

Παιχνίδι στην άμυνα

Ταυτόχρονα η Ρόμα δεν λάμπει προς το παρόν, αλλά συνέρχεται σιγά-σιγά. Στους τελευταίους τρεις αγώνες η ενδεκάδα του Di Francesco στην έδρα της κατάφερε να παίξει ισοπαλία με την Φιορεντίνα (2:2), και να νικήσει ελάχιστα τη Σαμπντόρια (0:1) και την Ουντινέζε (1:0). Δηλαδή, στην επίθεση των «λύκων» δεν είναι όλα τέλεια, αλλά άρχισαν να ξεμπερδεύουν με την άμυνα. Γενικά, οι Ρωμαίοι είναι η 5η ομάδα του πρωταθλήματος της Ιταλίας και είναι μόλις 1 βαθμό πίσω από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ φαίνεται καλή τον τελευταίο καιρό, καθώς και εντός έδρας η ομάδα παίζει πιο σίγουρα. Ωστόσο, με ισχυρές ομάδες οι «νερατζούρι» δεν μπορούν να «ανοίξουν» και παίζουν προσεκτικά. Ταυτόχρονα η Ρόμα άρχισε να παίζει πιο προσεκτικά, οπότε αυτή τη φορά θα παίξει στην άμυνα. Ως εκ τούτου, μπορεί να υποστηριχθεί ότι ένας τόσο σημαντικός αγώνας δεν θα είναι πολύ παραγωγικός… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *