The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Реал-25.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την Τετάρτη θα απολαύσουμε κι άλλες συναντήσεις του Champions League. Μία από τις διακοσμήσεις του 4ου γύρου θα είναι η αντιπαράθεση στο Τζουζέπε Μεάτσα. Η Ίντερ θα παίξει εκεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μεγιστάνες δεν ξεκίνησαν καλά στο τουρνουά και ένα ακόμη ατύχημα θα μπορούσε να είναι θανατηφόρο, ειδικά για τους νερατζούρι. Θα καταφέρουν να κερδίσουν;

Η Ίντερ κινδυνεύει να καταστρέψει τη σεζόν

Οι «μαύρο-μπλε» το καλοκαίρι του περασμένου έτους έχουν δελέασαν τον Αντόνιο Κόντε στη θέση του προπονητή. Ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στο ιταλικό «εργαστήριο» με εντυπωσιακό κατάλογο επιτευγμάτων, έπρεπε να επιστρέψει την ηγετική θέση στη φιλόδοξη ομάδα. Όμως, αυτό που μπορεί να προστεθεί στο ενεργητικό της Ίντερ την περασμένη σεζόν είναι η 2η θέση στη Serie A και ο τελικός του Europa League. Αλλά τα τρόπαια δεν κερδήθηκαν. Περίμεναν για πρόοδο τώρα, ειδικά αφού ο Κόντε έλαβε μια νέα παρτίδα νέων. Αλλά οι παίκτες του δεν λάμπουν στο Calcio, όπου έχασαν πολλούς βαθμούς. Την ίδια στιγμή δεν κέρδισαν νίκες στον 1ο γύρο του Champions League: μόνο ισοπαλίες με αουτσάιντερ, Γλάντμπαχ και Σαχτάρ, και ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην ουσία τη Τετάρτη θα είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας να σώσει την κατάσταση, που θα την ανέβουν στα πλέι οφ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επίσης δεν λάμπει

Οι «μαρέγκες» έπαιξαν υπέροχα μετά την καραντίνα. Και αυτό τους επέτρεψε να ξεφύγουν από την Μπαρτσελόνα και να κερδίσουν τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβισιόν μετά από μια μακρά αναμονή. Αλλά αυτό το φθινόπωρο οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έχουν και πάλι αρκετά προβλήματα. Ναι, κέρδισαν το El Clásico, στο Καμπ Νόου κιόλας, αλλά και η Μπαρτσελόνα είχε το χειρότερο ξεκίνημά της εδώ και δεκαετίες. Αλλά μόνο 17 πόντοι μετά από 9 γύρους δεν είναι σαφώς το αναμενόμενο αποτέλεσμα, καθώς η Ατλέτικο αυξάνει σταδιακά τη διαφορά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η αρχή ήταν συγκλονιστική: οι Ισπανοί έχασαν εντός έδρας τους από την Σαχτάρ (2-3), μετά μόλις κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο Μόνγκενγκλαντμπαχ, όπου η Μπορούσια προηγούταν 2-0. Στον τρίτο γύρο οι «μαρέγκες», με μεγάλο προβάδισμα, επέτρεψαν στους Ιταλούς να ισοφαρίσουν. Αλλά στο τέλος έλαμψαν οι νεαροί Βραζιλιάνοι: Ο Vinicius Junior σημείωσε το νικηφόρο 3-2 από τη πάσα του Rodrigo. Αλλά σε αυτόν τον όμιλο δεν είναι όλα ακόμη σαφές.

Προηγούμενοι αγώνες

Η νίκη στη Μαδρίτη επέκτεινε τη σειρά παιχνιδιών μεταξύ αυτών των συλλόγων σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Σε 8 προηγούμενους αγώνες η Ρεάλ και η Ίντερ κέρδισαν τους εντός έδρας αγώνες τους.

Πρόβλεψη

Δεν θα είναι εύκολο για τους «μαύρο-μπλε» να παρατείνουν την τάση και να κερδίσουν τη συνάντηση. Καλύτερα να πάρετε την ουδέτερη προσφορά «το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ» (με απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *