The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Πόρτο: προγνωστικά για τον αγώνα

Интер-Порту-22.02

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Γιορτή ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί την Τετάρτη, όταν οι Ίντερ και Πόρτο θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα των 16, η πρόβλεψη δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.
Οι Μιλανέζοι είναι ικανοί να προχωρήσουν πολύ
Η Ίντερ αυτή τη σεζόν δεν φαίνεται τόσο άσχημη, στο Coppa Italia η ομάδα έχει ήδη φτάσει στα ημιτελικά, όπου θα αγωνιστεί με τη Γιουβέντους. Οι Μιλανέζοι κατάφεραν να κερδίσουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο με τέτοιους γίγαντες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα, στέλνοντας τους Καταλανούς στο Europa League. Στη Serie A ο σύλλογος είναι δεύτερος, αν και δεν υπάρχει αγώνας για το τίτλο στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την πρώτη Νάπολι είναι 15 βαθμοί. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι κέρδισαν την τελευταία τους εντός έδρας συνάντηση κόντρα στην Ουντινέζε με σκορ 3:1. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.
Οι «δράκοι» έχουν πάρει ορμή
Η Πόρτο δυσκολεύτηκε να μπει στη σεζόν, αλλά τώρα η ομάδα δείχνει πολύ δυνατή, έχοντας ένα σερί 22 αγώνων χωρίς ήττα. Οι «δράκοι» κατάφεραν να κερδίσουν τον όμιλό τους στο Champions League, όπου προηγήθηκαν των Κλαμπ Μπρυζ, Λεβερκούζεν και Ατλέτικο. Ο σύλλογος έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και έχει ήδη φτάσει στα ημιτελικά του εθνικού κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, η Πόρτο βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα, ο αντίπαλος έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Ο σύλλογος έχει έξι απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό ήταν πολύ καιρό πριν, τη σεζόν 2004/05, έπαιξαν στους 16, τότε η Ίντερ προχώρησε, κερδίζοντας 3:1 εντός έδρας και παίζοντας εκτός έδρας 1:1. Ήδη την επόμενη σεζόν, οι σύλλογοι συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων, όπου αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας.
Πρόβλεψη
Οι γηπεδούχοι αναφέρονται στα φαβορί της συνάντησης, σύμφωνα με τη σύνθεση, η Ίντερ δείχνει σίγουρα προτιμότερη, στο πλευρό των Μιλανέζων είναι και ο παράγοντας της έδρας τους. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη σοβαρών αντιπάλων, όπου πολλά εξαρτώνται από το πλάνο του παιχνιδιού. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *