The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Реал-25.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στις 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις στην Ιταλία και η αφίσα Ίντερ εναντίον Νάπολι αποτελεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ίντερ έχει μόνο το πρωτάθλημα, μετά το φιάσκο σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς

Για την Ίντερ η εκστρατεία για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο τελείωσε με πραγματικό φιάσκο, η ομάδα τερμάτισε τελευταία στον όμιλο του Champions League, οπότε δεν θα παίξει πλέον αυτή τη σεζόν. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έπρεπε να κερδίσουν εναντίον της Σαχτάρ στον τελευταίο γύρο εντός έδρας, τότε οι Μιλανέζοι θα μπορούσαν να βγουν από το γκρουπ από τη δεύτερη θέση, αλλά ο αγώνας έληξε 0:0. Στη Σλεριε Α οι «μπλε-μαύροι» είναι οι δεύτεροι, πίσω από τους κορυφαίους γείτονές τους μόλις τρεις βαθμούς. Η Ίντερ έχει σερί από τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, σε κάθε παιχνίδι οι Μιλανέζοι έχουν σημειώσει τουλάχιστον τρία γκολ. Ο σύλλογος πρέπει να αγωνιστεί για τον τίτλο, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκατασταθεί για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Οι Ναπολιτάνοι θέλουν να επιστρέψουν στο Champions League

Η Νάπολι φαίνεται καλή αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος κατάφερε να κερδίσει στον δύσκολο όμιλο στο Europa League. Στους 32 οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο θα παίξουν ενάντια στη σκληρή Γρανάδα. Όσον αφορά τη Serie A, εδώ ο σύλλογος μοιράζεται την τρίτη θέση με τη Γιουβέντους, 4 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Μίλαν. Τα πράγματα πάνε καλά, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Νάπολι κέρδισε τεχνική ήττα εναντίον της Γιουβέ και αφαίρεσαν κιόλας έναν βαθμό. Η ομάδα θέλει να επιστρέψει στο Champions League, οπότε θα αγωνιστεί για τους πρώτη τετράδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές την περασμένη σεζόν, και οι δύο συναντήσεις στο πρωτάθλημα κερδήθηκαν από την Ίντερ 3:1 εκτός και 2:0 εντός έδρας. Οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να πάρουν εκδίκηση στους ημιτελικούς του Ιταλικού Κυπέλλου: νίκη εκτός έδρας 1:0 και επιθυμητή ισοπαλία εντός έδρας 1:1.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν το ελάχιστο πλεονέκτημα στο κλαμπ του Μιλάνου, οι παίκτες του οποίου σίγουρα θα είναι πολύ θυμωμένοι μετά το Champions League. Οι Ναπολιτάνοι θα έρθουν για τα κερδίσουν βαθμούς, γιατί τα συναισθήματα του αντιπάλου σίγουρα δεν τους ενδιαφέρουν. Περιμένουμε να δούμε μια δύσκολη μονομαχία στην με τρεις εκβάσεις. Σας συνιστούμε να ποντάρετε εδώ το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *