The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Barcelona-6.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του 4ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, όπου η Ίντερ Μιλάνου θα αγωνιστεί ενάντια στη Μπαρτσελόνα. Πριν από δύο εβδομάδες οι μελλοντικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν στο Καμπ Νόου, σε εκείνο τον αγώνα η Μπάρτσα επικράτησε με σκορ 2:0, αν και η Ίντερ φαινόταν πολύ καλή, είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει.

Δύο ήττες

Μετά από την ήττα από την Μπάρτσα, η Ίντερ έπαιξε δύο αγώνες στη Σέριε Α’ Ιταλίας, πρώτα οι «μαύρο-μπλε» κέρδισαν τη Λάτσιο 3:0 στο Ρωμαϊκό Olimpico, και στη συνέχεια, στην έδρα τους συντρίψανε όχι την πιο αδύναμη στην Ιταλία Τζένοα με σκορ 5:0. Αυτά τα αποτελέσματα οδήγησαν στο γεγονός ότι η Ίντερ στην κατάταξη του πρωταθλήματος ανέβηκε στη δεύτερη θέση, αλλά το αρνητικό χάντικαπ από τη Γιουβέντους, όπως ήταν, έτσι και παρέμεινε έξι βαθμούς.

Χάνουν πολύ

Η Μπαρτσελόνα στις τελευταίες πέντε αγώνες έχασε πέντε γκολ στο τέρμα της: δύο από τη Σεβίλλη, ένα από την Ρεάλ Μαδρίτης και δύο από την Ράγιο Βαγιεκάνο στον αγώνα της τελευταίας περιοδείας. Ταυτόχρονα, όλους αυτούς τους πέντε αγώνες η Μπάρτσα κέρδισε, σκοράροντας στους αντιπάλους 15 γκολ, δηλ. κατά μέσο όρο στη συνάντηση οι “μπλαουγκράνα” σημείωναν τρία γκολ. Στην κατάταξη της La Liga οι Καταλανοί συνεχίζουν να ηγούνται, έχοντας 24 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 11 γύρους.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι. Η ομάδα του Μιλάνου χρειάζεται αυτοπεποίθηση, η οποία επιτυγχάνεται με επιτυχημένους αγώνες με μεγιστάνες. Η Μπάρτσα είναι καλή στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά εκτός έδρας οι Καταλανοί έχουν προβλήματα, όπως συνέβη για παράδειγμα στον τελευταίο γύρο με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν – ναι


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *