The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Барселона-04.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 3/6
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα
Σε έναν από τους κεντρικούς αγώνες του τρίτου γύρου του Champions League, η Ίντερ θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα.
Ίντερ
Δύσκολες στιγμές περνά πλέον η ασημένια πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ. Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από τις τέσσερις ήττες της σε οκτώ εναρκτήριους γύρους της Serie A, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου 1:2 από τη Ρόμα. Ενώ στο Champions League, οι Νερατζούρι νίκησαν τη Βικτόρια Πλζεν με σκορ 2:0 και ηττήθηκαν από την Μπάγερν Λεβερκούζεν 0:2.
Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου (0:2), αλλά ταυτόχρονα κατέστρεψε με θεαματικό στυλ τη Βικτόρια Πλζεν με σκορ 5:1 και κατέληξε στη δεύτερη θέση του ομίλου με την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Παράλληλα, οι Μπλαουγκράνα δείχνουν απίστευτη φόρμα στην Πριμέρα: κέρδισαν τις τελευταίες έξι συναντήσεις με συνολικό σκορ 19:1!
Πρόβλεψη
Όσο για μένα, η Μπαρτσελόνα, που σημείωσε εξαιρετική κίνηση, θα κερδίσει τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση με την Ίντερ, εκμεταλλευόμενη τα σοβαρά προβλήματα των Μιλανέζων στην οργάνωση του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπρτσελόνα με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *