The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Бавария-07.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 1/6

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ίσως η βασική αδυναμία της σημερινής Ίντερ είναι ότι χάνει μεγάλα ματς όταν οι πιθανότητες είναι ίσες (πρόσφατο παράδειγμα είναι η τελευταία συνάντηση με τη Μίλαν). Αντικειμενικά: την περασμένη σεζόν έπαιξε ποδόσφαιρο καλύτερα από άλλους συλλόγους στην Ιταλία. Με βάση το xPTS, η Ίντερ θα έπρεπε να είχε κερδίσει αυτό το πρωτάθλημα με 8+ βαθμούς από οποιονδήποτε από τους αντιπάλους. Η ομάδα έχασε περισσότερα από 6 γκολ, σύμφωνα με το xG. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι ο Μαρτίνεθ και ο Τζέκο δεν ολοκληρώνουν την επίθεση κορυφαία, ούτε ο Λουκάκου. Από τη νέα σεζόν κάνουν λάθη, ενώ ο Χαντάνοβιτς δεν βοηθάει: αυτή τη στιγμή είναι ο χειρότερος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα όσον αφορά τα ποστ σουτ (δείκτης της διαφοράς μεταξύ αναμενόμενων και πραγματικών γκολ) με αριθμό 2,5 «έξτρα» γκολ στα δικά του δίχτυα.

Με απλά λόγια, αν οι πιθανότητες είναι ίσες, η Ίντερ θα χάσει. Το να περιμένεις υπεραπόδοση από αυτήν στην επίθεση είναι αφελές. Και όλες οι αποτυχίες της Μπάγερν Μονάχου τη νέα σεζόν συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με την υψηλή πραγματοποίηση ευκαιριών από τους αντιπάλους της. Για παράδειγμα, στους 2 τελευταίους γύρους, δέχθηκε 2 γκολ συνολικά με 0,99 xG – πάρα πολύ. Η Ίντερ δεν θα σκοράρει 2+ αν δημιουργήσει λίγες ευκαιρίες, δεν ξέρει πώς. Και με την επίθεση της Μπάγερν είναι όλα μια χαρά: στα ίδια 2 ματς έπαιξε 4,55 xG, και στα δύο ματς έχασε γκολ (1:1, 1:1).

Όλα θα αποφασίσουν οι μονομαχίες. Ο Μανέ, ο Μύλερ, ο Σανέ, ο Γκνάμπρι και ο Μουσιάλα, αν βρεθούν μπροστά στο τέρμα του Χαντάνοβιτς, θα σκοράρουν περισσότερα από τους Μαρτίνεθ και Τζέκο Νόιερ. Ο Λουκάκου είναι επίσης τραυματισμένος, ο πιο συνεπής από όλους τους τερματιστές της Ίντερ. Δεν είναι απαραίτητο για τη Μπάγερν να συντρίψει τον αντίπαλο σε ένα παιχνίδι για να τον σκίσει στο σκορ. Από αυτή την άποψη, το στοίχημα είναι σίγουρα κερδοφόρο. Επιπλέον, οι ιταλικοί σύλλογοι είναι χωρίς επιτυχία στην Ευρώπη εδώ και αρκετά χρόνια. Για παράδειγμα, στις 2 τελευταίες κληρώσεις του Champions League, κανένας ιταλικός σύλλογος δεν έπαιξε ούτε στα προημιτελικά. Η Serie A έχει όσο ποτέ ανταγωνισμό, αλλά οι ηγέτες της είναι αδύναμοι. Η πρωταθλήτρια Μίλαν τερμάτισε 4η στον όμιλο του Champions League την περασμένη σεζόν. Και η Ίντερ προκρίθηκε από τον όμιλο, αλλά έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πιο δυνατή, πιο έμπειρη στην Ευρώπη, οι παίκτες της είναι έτοιμοι να κερδίσουν δύσκολα ματς. Τουλάχιστον στον όμιλο: στους 17 από τους τελευταίους 18 αγώνες αυτής της φάσης του Champions League, οι Γερμανοί κέρδισαν, παρόλο που κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και την Τότεναμ – όχι και τους πιο εύκολους αντιπάλους. Το μόνο λάθος συνέβη στον 4ο γύρο του ομίλου, όταν η Μπάγερν Μονάχου de facto ήταν ήδη στα πλέι οφ και χαλάρωσε. Πλέον δεν μπορεί να τεθεί θέμα χαλάρωσης: η νίκη στην Ιταλία είναι υποχρεωτική για τους φιλοξενούμενους αν περιμένουν να βγουν από αυτόν τον όμιλο χωρίς προβλήματα και από την πρώτη θέση. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ένα σχεδόν άδειο αναρρωτήριο, θέση ανάμεσα στους κορυφαίους της Μπουντεσλίγκα, κουλ ποδόσφαιρο. Η Ίντερ είναι σε κρίση, μετράει ήττα στο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου. Το φαβορί είναι προφανές και μπορεί να κερδίσει με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου          με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 2,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *