The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μίλαν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

MILAN, ITALY - OCTOBER 06:  Romelu Lukaku and Lautaro Martinez of FC Internazionale reacts during the Serie A match between FC Internazionale and Juventus at Stadio Giuseppe Meazza on October 6, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην Ιταλία μια νέα περιοδεία της Σέριε A ξεκινάει την Παρασκευή, αλλά για το τέλος αυτή τη φορά άφησαν το «ποδοσφαιρικό επιδόρπιο», το κύριο γεγονός αυτού του Σαββατοκύριακου: «το ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα» μεταξύ Ίντερ και Μίλαν. Ποια χρώματα θα βαφτεί το Τζουζέπε Μεάτσακαι μάλιστα ολόκληρη η πόλη; Κάνουμε την πρόβλεψή μας για τον πιο σημαντικό αγώνα στις 9 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Ίντερ βασίζεται στη τρέχουσα σεζόν

Οι «μαύρο-μπλε» ονειρεύονται να επιστρέψουν το Scudetto. Για το σκοπό αυτό άλλαξαν τον Σπαλέτι στον Κόντε το καλοκαίρι, ο οποίος θεωρείται το νούμερο 1 προπονητής μεταξύ όλων των Ιταλών και πραγματοποίησαν τεράστια αγορά αστεριών ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο Αντόνιο έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι αυτό δεν είναι αρκετό και ζήτησε νέους παίκτες τον Ιανουάριο. Λοιπόν, ο «κόμης» πήρε το δικό του: για αυτόν προσκάλεσαν τον Young και Μόιζες από την Αγγλία και, κυρίως, τον Κρίστιαν Έρικσεν, πραγματικό αστέρι και ένα από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, δίνοντας μόνο 20 εκατομμύρια. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, φαίνεται ότι στο Δανό, όπως και άλλους νεοφερμένους, λείπει ομαδικής εργασίας με συνεργάτες. Έτσι, ο κύριος άσος της Ίντερ είναι η φλογερή φόρμα του Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος έχει ήδη σκοράρει 16 γκολ, συμπεριλαμβανομένων δύο φορές εναντίον της Ουντινέζε στον τελευταίο γύρο… Και το βασικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ο οποίος παραμένει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη Σέριε A.

Η Μίλαν προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του πρώτου γύρου

Οι «ερυθρόμαυροι» προσέλκυσαν τον Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα. Δεδομένου ότι ο θρυλικός Σουηδός σημείωσε μόνο δύο φορές τον πρώτο μήνα μετά την επιστροφή του στην Ιταλία, φάνηκε ότι η επιρροή του ήταν υπερβολική. Όμως, μόλις ο Ζλάταν κρύωσε και έχασε τη συνάντηση με τη Βερόνα, η ομάδα διέκοψε αμέσως τη σειρά νικών (η οποία μέτραγε 5 συνεχόμενους αγώνες σε όλα τα τουρνουά), παίζοντας 1-1 με τον νεοσύλλεκτο του Calcho. Ίσως εκείνοι που είναι σίγουροι, ότι ο έμπειρος επιθετικός επηρεάζει ολόκληρη την ομάδα, έχουν δίκιο. Εξάλλου, δεν ήταν τυχαίο που με αυτόν βελτιώθηκαν οι παίκτες όπως ο Άντε Ρέμπιτς  και ο Χακάν Τσαλχάνογλου. Παρεμπιπτόντως, ο Τούρκος Γερμανός με δικό του ειδικό σουτ από μακριά ισοφάρισε το σκορ με τους «μαστίφους». Αλλά αν ήταν δυνατό να κερδίσουν, τότε οι «ροσονέρι» θα βρίσκονταν μονοπρόσωπα στην έκτη θέση. Ενώ έτσι η διαφορά από την περιοχή του Champions League δεν έχει μειωθεί, οι ίδιοι εφτά βαθμοί, αλλά μόνο 16 αγώνες έμειναν για να καλύψουν τη διαφορά.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο η Ίντερ κέρδισε το ντέρμπι χάρη στα γκολ του Μπρόζοβιτς και του Λουκάκου. Οι «μαύρο-μπλε» κέρδισαν τρεις φορές στη σειρά, ενώ η τελευταία νίκη της Μίλαν ήταν πριν από 4 χρόνια.

Πρόβλεψη

Παρόλο που ο Ιμπραΐμοβιτς πρέπει να είναι στο γήπεδο και ο Χαντάνοβιτς δεν θα εμφανιστεί, φαίνεται όμως ότι η επιτυχημένη τάση για την Ίντερ θα πρέπει να συνεχιστεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *