The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μίλαν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Милан-18.10b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο Giuseppe Meazza

Σημαντικό ντέρμπι του Μιλάνου θα είναι το κύριο γεγονός του τέταρτου γύρου της Serie A. Ποιος θα βγει από αυτό νικητής;

Ίντερ

Τα τελευταία χρόνια η Ίντερ έχει μετατραπεί από το μεγαλύτερο άτυχο του πρωταθλήματος σε πραγματική υποψήφια πρωταθλήτρια. Οι Nerazzurri ολοκλήρωσαν την καμπάνια 2019/20 στη δεύτερη θέση. Και τώρα είναι πέμπτοι, έχοντας κερδίσει επτά βαθμούς σε αντιπαραθέσεις με τους Φιορεντίνα (4:3), Μπενεβέντο (5:2) και Λάτσιο (1:1).

Μίλαν

Η Μίλαν ονειρεύεται επίσης να ανακτήσει το προηγούμενο μεγαλείο της, αλλά οκτώ χρόνια χωρίς το Champions League είναι μια ανεπιφύλακτη αποτυχία για τους κάποτε τρομερούς Rossoneri. Μέχρι στιγμής, πάνε χωρίς απώλειες, αλλά μέχρι τώρα οι μετριοπαθείς Μπολόνια (2:0), Crotone (2:0) και La Spezia (3:0) ήταν οι αντίπαλοι της ενδεκάδας του Pioli.

Πρόβλεψη

Αυτήν τη στιγμή η Ίντερ είναι ισχυρότερη και πιο φιλόδοξη από τους συναδέλφους της στην πόλη, από τους οποίους έχει να χάσει εννέα αγώνες στη σειρά. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η σειρά θα διαρκέσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο πρώτος σοβαρός αντίπαλος θα δείξει αμέσως στη Μίλαν το πραγματικό τςη επίπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,664.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *