The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για στοίχημα

Интер-Милан-05.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Έφτασε ένα πλήρες Σάββατο για τους ποδοσφαιρόφιλους, όπου θα υπάρξουν πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις, ιδιαίτερη προσοχή θα τραβήξει το ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν, πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας,.

Η Ίντερ βλέπει τον εαυτό της πρωταθλήτρια

Οι παίκτες του Simone Inzaghi έχουν ήδη καθιερωθεί στην πρώτη θέση της Serie A και βλέπουν τους εαυτούς τους πρωταθλητές εδώ. Η Ίντερ προηγείται με 4 βαθμούς με ένα παιχνίδι στο χέρι, το οποίο δείχνει αρκετά σταθερό. Στον τελευταίο γύρο οι «κυανόμαυροι» κέρδισαν με κόπο τη σεμνή Βενέτσια με σκορ 2:1 εντός έδρας, το καθοριστικό γκολ πέτυχε ο Τζέκο στο 90′. Είναι δύσκολο να πει κανείς σε τι φόρμα βρίσκεται η ομάδα μετά το διάλειμμα, αν και η Ίντερ δεν πρέπει να χάσει το τίτλο αυτή τη σεζόν. Ο σύλλογος έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτό το σημαντικό ντέρμπι.

Η Μίλαν έχει και πάλι προβλήματα σταθερότητας

Στη Serie A, η Μίλαν μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Νάπολι, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς στον αγώνα για το Scudetto, αλλά ο σύλλογος πρέπει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Πριν πάει για μίνι διακοπές, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε σημειώσει πτώση, σκοράροντας μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια, και τα δύο εντός έδρας. Πρώτα σημείωσε συγκλονιστική και σκανδαλώδης ήττα από τη Σπέτσια – 1:2, τότε ο διαιτητής κατά λάθος δεν μέτρησε το γκολ στο τέρμα των φιλοξενούμενων. Υπήρξε επίσης ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Γιουβέντους. Δύο παίκτες σίγουρα δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, άλλοι τρεις είναι υπό αμφισβήτηση λόγω τραυματισμών, μεταξύ των οποίων είναι οι Ιμπραΐμοβιτς και Ρέμπιτς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια πλούσια ιστορία αναμετρήσεων, κάθε μάχη είναι πολύ σοβαρή. Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έπαιξαν 1:1, ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ δεν μετέτρεψε πέναλτι με ένα τέτοιο σκορ.

Πρόβλεψη

Δεν είναι εύκολο ματς, πρέπει πάντα να περιμένεις απρόσμενα σενάρια από το ντέρμπι, καθώς και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν για τη νίκη. Η Ίντερ θεωρείται επάξια το φαβορί, οι «κυανόμαυροι» είναι καλύτερα οργανωμένοι, παίζουν πιο σταθερά και η επιλογή των παικτών είναι πιο ενδιαφέρουσα. Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα, και ποντάρουμε σε καθαρή νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *