The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Λεβερκούζεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Рейнджерс-Байер-10.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Merkur Spiel Arena

Στα πιο ενδιαφέροντα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μας περιμένει αναμέτρηση Ίντερ εναντίον Λεβερκούζεν, ο πόρος μας έχει προετοιμάσει την πρόβλεψη του για αυτήν τη μάχη.

Από τους Μιλανέζους περιμένουν αποτελέσματα

Η Ίντερ στο τέλος αυτής της σεζόν ήταν η δεύτερη στη Σέριε Α και έφτασε στους ημιτελικούς του Ιταλικού Κυπέλλου. Τα αποτελέσματα δεν ήταν κακά, αλλά περίμεναν περισσότερα από το κλαμπ. Όλα είναι λογικά, οι ιδιοκτήτες επένδυσαν καλά και περίμεναν μια γρήγορη απόδοση. Η νίκη του Γιουρόπα Λιγκ θα ήταν καλή αποζημίωση. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε φέτος προσπάθησαν να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη φάση των ομίλων, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα και την Μπορούσια Ντόρτμουντ μπροστά. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι Μιλανέζοι νίκησαν τη Ludogorets στα πλέι-οφ. Η ισπανική Χετάφε έκανε πολλά προβλήματα στην Ίντερ, οι μπλε-μαύροι κέρδισαν 2:0. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στους ημιτελικούς είναι δυνατόν να παίξουν εναντίον της νικήτρια Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βασιλεία, υπάρχει κάθε πιθανότητα να φτάσουν στον τελικό.

Η τελευταία ευκαιρία για να σώσει τη σεζόν για τους φαρμακοποιούς

Όπως και η Ίντερ, οι «φαρμακοποιοί» ήταν άτυχοι με τον όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λεβερκούζεν τερμάτισε τρίτος στο κουαρτέτο, πίσω από τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην Μπουντεσλίγκα η ομάδα ήταν μόνο πέμπτη, το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ έπεσε στους τελευταίους γύρους. Η Λεβερκούζεν έπαιξε επίσης στον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου, όπου έχασε 4:2 από την Μπάγερν Μονάχου. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι «φαρμακοποιοί» επικράτησαν πάνω σε τόσο ισχυρούς αντιπάλους όπως Πόρτο και Rangers.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν μόνο μία φορά, στη σεζόν 2002-2003 στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ίντερ κατάφερε να επικρατήσει τον αντίπαλο δύο φορές (3:2 και 2:0).

Πρόβλεψη

Το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται στη Γερμανία μπορεί κάπως να βοηθήσει την Bayer, αν και αυτό δεν είναι το σπίτι τους. Οι Μιλανέζοι θεωρούνται μικρό φαβορί, αλλά η μάχη θα είναι ενδιαφέρουσα. Περιμένουμε έναν θεαματικό αγώνα και προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,68.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *