The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Ливерпуль-16.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Το κύριο ποδοσφαιρικό γεγονός αυτής της εβδομάδας θα είναι, χωρίς αμφιβολία, το Champions League. Εκεί έχουν ξεχωρίσει 4 ζευγάρια στους 16 για το τρέχον μεσοβδόμαδο και, ίσως, η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Λίβερπουλ θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα. Ποιος θα κερδίσει στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει αναπτύξει πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 16 Φεβρουαρίου 2022.

Η Ίντερ βρίσκεται σε πολύ σφιχτό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή

Οι Νερατζούρι βρίσκονται πλέον σε πραγματική τραβέρσα. Αρκεί να θυμηθούμε τα ονόματα των αντιπάλων την τελευταία εβδομάδα περίπου. Στη Serie A παίχτηκαν συναντήσεις με γείτονες στην κορυφή της βαθμολογίας, Μίλαν και Νάπολι, και ενδιάμεσα οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησαν στο κύπελλο της χώρας της Ρόμα. Και τώρα πρέπει να ξεκινήσουν τα πλέι οφ του Champions League. Παρεμπιπτόντως, από αυτή την άποψη, τώρα οι Ιταλοί έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους πριν από ένα χρόνο: υπό τον Κόντε ήταν 4οι στον όμιλο. Από την άλλη, νίκησαν τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (από την οποία έχασαν το 2020) και τη Σερίφ Τιρασπόλ, δηλαδή, όσον για το γκραντ, ολοκλήρωσαν το «υποχρεωτικό πρόγραμμα». Κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη μοναδική κορυφαία αντίπαλο, δεν μπόρεσε καθόλου να κερδίσει βαθμούς.

Η Λίβερπουλ πρέπει να επικεντρωθεί στο Champions League για να μετατρέψει τη σεζόν σε επιτυχημένη

Οι «κόκκινοι» σίγουρα μπορούν να κερδίσουν κάτι άλλο. Στο ίδιο το Λιγκ Καπ πέρασαν στον τελικό. Αλλά στην κύρια διοργάνωση για τους ίδιους, την αγγλική Premier League, στα μέσα του χειμώνα, η διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι είχε φτάσει σε οριακές τιμές. Είναι πολύ απίθανο οι «πολίτες» να καταφέρουν να σπαταλήσουν ένα τέτοιο χάντικαπ. Θα ήταν λοιπόν απολύτως λογικό αν ο Γιούργκεν Κλοπ επιλέξει το Champions League ως προτεραιότητα. Επιπλέον, πρώτον, η βασική ραχοκοκαλιά της ομάδας του θυμάται τους πρόσφατους 2 τελικούς και ο δεύτερος από αυτούς, το 2019, ήταν θριαμβευτικός. Δεύτερον, το φθινόπωρο, στη φάση των ομίλων, έδειξαν τέλεια τον εαυτό τους: 6 νίκες από τις 6 πιθανές. Επιπλέον, οι αντίπαλοι ήταν τόσο δυνατοί σύλλογοι όπως η Μίλαν με την Ατλέτικο και την Πόρτο. Αξίζει να συνεχίσουν, ειδικά αφού το δεύτερο μισό του χειμώνα η ομάδα έχει αποκτήσει αρκετά αξιοπρεπή φόρμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η μοναδική φορά που οι Βρετανοί και οι Ιταλοί έπαιξαν μεταξύ τους ήταν το 2008, επίσης στους 16. Τότε η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει και τις δύο συναντήσεις με συνολικό σκορ 3-0.

Πρόβλεψη

Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις για το ματς, η Λίβερπουλ θα είναι το φαβορί. Δεν είναι όμως πάντα καλή εκτός έδρας, στην Ιταλία, οπότε είναι προτιμότερο να επιλέξετε ουδέτερο στοίχημα στο «over 2,5» (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *