The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Lazio-30.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ο κεντρικός αγώνας του 19ου γύρου της Σέριε Α’ θα είναι η συνάντηση μεταξύ της Ίντερ Μιλάνου και της ρωμαϊκής ομάδας Λάτσιο. Σε αυτό το ζευγάρι η Ίντερ είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στα μέσα της εβδομάδας τα «φίδια» έπαιξαν ένα πολύ δύσκολο αγώνα εναντίον Μίλαν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ιταλίας, ο οποίος απαίτησε από τους «μαύρο-μπλε» μεγάλες δυνάμεις. Η Λάτσιο επίσης έπαιξε στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, αλλά ο αγώνας εναντίον της Φιορεντίνα παίχτηκε μια μέρα νωρίτερα, το ίδιο το παιχνίδι διήρκεσε 90 λεπτά.

Μια σειρά από ήττες

Η Ίντερ έχασε τρία παιχνίδια στη σειρά, πρώτα στο ιταλικό πρωτάθλημα οι «μαύρο-μπλε» ήταν ασθενέστεροι από την Ουντινέζε 1:3 και Σασουόλο 0:1, μετά από αυτό υπήρχε ήττα από τη Μίλαν στο Coppa Italia. Το ίδιο το παιχνίδι του κυπέλλου αποδείχθηκε έντονο, διάρκεσε 120 λεπτά και απαίτησε από την ομάδα του Spalletti μέγιστες προσπάθειες. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει 40 βαθμούς στο ενεργητικό, χάνει πέντε βαθμούς στη Νάπολι.

Πέμπτοι

Η Λάτσιο προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας, οι “αετοί” είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, κέρδισαν τρεις αγώνες από τους τέσσερις τελευταίους. Τα θύματα της ενδεκάδας αυτής ήταν: Τσιταντέλα και Φιορεντίνα στο Coppa Italia, Κροτόνε στην Σέριε Α’, καθώς και το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον Αταλάντα έληξε με ισοπαλία 3:3. Στην κατάταξη του ιταλικού πρωταθλήματος η Λάτσιο βρίσκεται στην πέμπτη θέση, χάνοντας από την τρίτη Ίντερ μόλις τέσσερις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ δεν είναι σε φόρμα, όπως φαίνεται καθαρά από τα τελευταία αποτελέσματα αυτής της ομάδας. Ενώ για την Λάτσιο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο, η ενδεκάδα του Ιντζάγκι παίζει άψογα εκτός έδρας, έχει υψηλό κίνητρο για την επερχόμενη συνάντηση, και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μην χάσει το ερχόμενο Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λάτσιο δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *