The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Lazio-25.09b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Προτείνουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Λάτσιο, ο οποίος θα είναι κεντρικός στον πέμπτο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας.

Κορυφαία Ίντερ

Η ομάδα του Μιλάνου το καλοκαίρι κατέστησε σαφές ότι θέλει να αγωνιστεί για τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό το λόγο στη θέση του προπονητή προσκάλεσαν το διάσημο Αντόνιο Κόντε, καθάρισαν την ομάδα και επένδυσαν μεγάλα κεφάλαια στην αγορά νέων παικτών. Μέχρι στιγμής η επένδυση αποδίδει, η Ίντερ έχει κερδίσει και τους τέσσερις αγώνες της Σέριε Α’ Ιταλίας και είναι ο μονοπρόσωπος ηγέτης. Η έναρξη στο Champions League αποδείχθηκε ανεπιτυχής, όπου η ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει τη Σλάβια εντός έδρας 1:1. Μπροστά στους οπαδούς της η Ίντερ αποκαταστάθηκε αμέσως, έχοντας κερδίσει στο ντέρμπι επί της Μίλαν με σκορ 2:0. Στον επερχόμενο αγώνα οι Μιλανέζοι έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί.

Μη πειστική Λάτσιο

Είναι πολύ δύσκολο για την ρωμαϊκή Λάτσιο να αντέξει τον ανταγωνισμό στην εγχώρια αρένα. Η ομάδα παίζει σε ευρωπαϊκούς αγώνες αυτή τη σεζόν μόνο επειδή πήρε το Κύπελλο Ιταλίας την περασμένη σεζόν. Οι Ρωμαίοι σημείωσαν μέχρι στιγμής 7 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, και έχασαν εκτός έδρας από το αουτσάιντερ SPAL με σκορ 2:1. Στον τελευταίο γύρο, η Λατίο κατόρθωσε να νικήσει την Πάρμα εντός έδρας 2:0. Στο Europa League οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι έχασαν στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων εκτός έδρας από την Κλουζ 2:1. Προς το παρόν η Λάτσιο δεν μοιάζει με σύλλογο που μπορεί να αγωνιστεί για την τετράδα της Σέριε Α’.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι αντίπαλοι έχουν μια πολύ πλούσια ιστορία προσωπικών συναντήσεων, αλλά θα εξετάσουμε μόνο τους αγώνες της τελευταίας σεζόν. Στη Σέριε Α’ Ιταλίας οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες, η Ίντερ κέρδισε 3-0 και η Λάτσιο 1-0. Οι ομάδες επίσης έχουν συναντηθεί στους προημιτελικούς του Ιταλικού Κυπέλλου, όπου οι Ρωμαίοι κέρδισαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Θα είναι συνάντηση δύο ισχυρών αντιπάλων, όπου η Ίντερ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Οι Μιλανέζοι παίζουν στην έδρα τους και θεωρούνται μικρό φαβορί. Η σύνθεση της Ίντερ είναι επίσης πιο ισχυρή, από την άποψη του παιχνιδιού οι παίκτες του Κόντε επίσης φαίνονται προτιμότεροι. Προτείνουμε λοιπόν να πάρετε τη νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *