The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Inter-Lazio-31.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Μιλάνο θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 29ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου θα συναντηθεί η τοπική Ίντερ με τη ρωμαϊκή Λάτσιο. Και οι δύο ομάδες είναι καλές, αλλά οι γηπεδούχοι είναι λίγο καλύτεροι. Έτσι, εδώ είναι καλύτερα να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Λάτσιο.

Παραλίγο να χάσουν την 3η θέση της Σέριε Α’

Αυτή τη στιγμή η Ίντερ εξακολουθεί να κατέχει την 3η θέση της Σέριε Α’, ή μάλλον η ομάδα την κέρδισε πίσω από τα Μίλαν. Αυτό συνέβη χάρη στη νίκη επί της Μίλαν στον τελευταίο γύρο με σκορ 2:3. Αν και πριν από αυτό οι «νερατζούρι» είχαν 5 ανεπιτυχείς αγώνες στη σειρά: νίκη επί ΣΠΑΛ (2:2), δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Και όλα αυτά με φόντο το σκάνδαλο με τον Ικάρντι, που πραγματικά «έσερνε» την ομάδα του Μιλάνου. Σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα του Σπαλέτι έχει προβλήματα τόσο με την ολοκλήρωση όσο και με την άμυνα.

Σχεδόν βγήκαν από το βούρκο

Την ίδια στιγμή η Λάτσιο δεν μπορεί να καυχηθεί τα ίδια ωραία αποτελέσματα, επειδή τώρα ο σύλλογος βρίσκεται στην 6η θέση του τουρνουά. Επιπλέον η ενδεκάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι κέρδισε 8 βαθμούς λιγότερο, επιτρέποντας 14 αποτυχίες για 27 αγώνες: 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Είναι ενδιαφέρον ότι, τον Φεβρουάριο οι “αετοί” σημείωσαν τρεις ήττες στη σειρά, αλλά μετά από αυτό δεν έχαναν κατά τη διάρκεια των 4 αγώνων. Σ’ αυτούς τους τέσσερις αγώνες οι Ρωμαίοι κέρδισαν με βεβαιότητα δύο φορές εντός έδρας και δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία. Αν και η άμυνα της ομάδας φαίνεται να είναι καλή (μόνο 2 γκολ έχασαν στους τέσσερις αγώνες).

Πρόβλεψη

Η Ίντερ εντός έδρας παίζει πολύ καλύτερα, καθώς και η Λάτσιο αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες εκτός έδρας. Γενικώς οι γηπεδούχοι έχουν πιο ισχυρή και “ενδιαφέρουσα” σύνθεση, οπότε είναι καλύτερα να ποντάρετε σε αυτούς. Ωστόσο, οι Ρωμαίοι δεν θα παραδοθούν έτσι απλά, οπότε μην ξεχάσετε την αντασφάλιση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *