The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Κιέβο: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Inter-ChievoVerona-13.05

Πρωτάθλη μα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, στο Μιλάνο, θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του 36ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου η Ίντερ θα φιλοξενεί την Κιέβο. Είναι ομάδες διαφορετικών επιπέδων και με διαφορετικές φιλοδοξίες, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει ίσο παιχνίδι. Ωστόσο, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Κιέβο.

Έτσι δεν πρόκειται να κερδίσουν “χάλκινο”

Αυτή τη στιγμή η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Ιταλίας, αλλά τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν λάμπει. Στους τελευταίους 5 αγώνες οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατάφεραν να νικήσουν την Φροζινόνε (1:3) εκτός έδρας και οι υπόλοιπες τέσσερις φορές έπαιξαν ισοπαλία. Εντός έδρας οι «νερατζούρι» δεν μπορούν να κερδίσουν εδώ και πέντε συνεχόμενες συναντήσεις, έχοντας σημειώσει δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες με συνολικό σκορ 2:4. Λοιπόν, και όλα αυτά στο φόντο ότι η  Αταλάντα έχει ήδη φτάσει παγιδευτεί την ομάδα του Μιλάνου, βρισκόμενη μόλις 1 βαθμός πίσω…

Απλά θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν

Ταυτόχρονα η Κιέβο εγκατέστησε ήρεμα στο κάτω μέρος της Σέριε Α’ Ιταλίας χωρίς να υπάρχουν πλέον πιθανότητες. Ποιες πιθανότητες μπορεί να υπάρχουν αν σε 35 γύρους η ομάδα κερδίσει μόνο 18 βαθμούς (επίσης μείον 3 από την ομοσπονδία). Δηλαδή, για ολόκληρη τη σεζόν στο πρωτάθλημα η ενδεκάδα του Domenico Di Carlo κατάφερε να κερδίσει μόνο δύο νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τρεις εβδομάδες εκτός έδρας η ομάδα νίκησε τη Λάτσιο (1:2), αλλά αυτό ήταν εντελώς τυχαίο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα χωρίς ευκαιρία έχασε εντός έδρας ακόμη και από τη SPAL (0:4).

Πρόβλεψη

Η Ίντερ σε όλους τους δείκτες είναι πιο ισχυρή από την Κιέβο και είναι πάντα πιο εύκολο να παίξεις εντός έδρας. Πιθανότατα, σε αυτή την άνιση μάχη, οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά θα αρχίσουν να κυριαρχούν και μεθοδικά να «σκοτώνουν» τους αντιπάλους τους. Υποθέτουμε λοιπόν ότι μέχρι το τέλος του πρώτου ημίχρονου, οι «νερατζούρι» θα έχουν προβάδισμα στο σκορ, αν δεν συντρίψουν εντελώς τα “ιπτάμενα γαϊδούρια”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ίντερ σε πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *