The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Κάλιαρι: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 14 Ιανουαρίου 2020

Inter-Cagliari-14.01b

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην Ιταλία στη νέα εβδομάδα το πρώτο μεγάλο γεγονός θα είναι ο γύρος των 16. Το πρώτο παιχνίδι αυτού του γύρου έχει ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των αγώνων θα διεξαχθεί την Τρίτη. Από τους πρώτους θα παίξουν η Ίντερ με την Κάλιαρι. Θα είναι σε θέση οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν προβλήματα για το μεγιστάνα; Προσφέρουμε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 14 Ιανουαρίου 2020.

Η Ίντερ στη νέα σεζόν έχει γίνει πραγματικός γίγαντας ποδοσφαίρου

Οι «νερατζούρι» ήταν πάντα πολύ φιλόδοξος σύλλογος. Υπήρξαν όμως καιροί που δεν μπορούσαν καν να μπουν στο Champions League. Κατάφεραν να βελτιωθούν με τον Σπαλέτι, ο οποίος δύο φορές στη σειρά τους κράτησε στην κορυφή-4. Και ένα νέο βήμα μπροστά συνέβη με τον Κόντε. Ο Αντόνιο με την ομάδα του πέρασε σίγουρα το πρώτο μέρος της σεζόν στη Σέριε A, αλλά ταυτόχρονα απαιτούσε συνεχώς την υπογραφή νέων παικτών τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχουν ακόμα, εκτός από τον Gabigol, ο οποίος επέστρεψε από μίσθωση στην Φλαμένγκο, όπου εκδηλώθηκε τέλεια. Ωστόσο, οι αξιώσεις του Κόντε δεν είναι αβάσιμες. Παρ’ όλα αυτά, η ενδεκάδα του κατάφερε να αποκλειστεί από το Champions League μετά την φάση των ομίλων, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν αρκετοί παράγοντες, πάνω στους οποίους οι «μαύρο-μπλε» πρέπει να εργαστούν ακόμα. Ωστόσο, πρόκειται για ιταλικό σύλλογο, οπότε μπορεί να αρνηθεί το «δεύτερο μέτωπο» του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Και ακόμα πιο πρόθυμα να αποχωριστεί το κύπελλο.

Η Κάλιαρι σταδιακά πέφτει όλο και πιο κάτω

Οι «Σαρδηνίτες» το Σάββατο ήδη έπαιξαν με την ομάδα από την ίδια πόλη, Μίλαν. Και πάλι δεν έδειξαν τίποτα, έχοντας κρατηθεί μόνο το πρώτο μισό. Ήδη στο 46ο λεπτό διακρίθηκε ο νεαρός Ραφαέλ Λεάο και στη συνέχεια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σημείωσε το πρώτο γκολ μετά την επιστροφή στη Σέριε A. Και αυτό είναι ήδη η 4η ήττα στη σειρά για την ενδεκάδα του Ρολάντο Μαράν, αν και όχι με εύκολο αντίπαλο,  πριν από τους «ροσονέρι» υπήρχαν η Λάτσιο και η Γιουβέντους. Λόγω αυτής της μαύρης περιόδου, η Κάλιαρι χάνει όλο και περισσότερες θέσει στην κατάταξη. Οι «νησιώτες», οι οποίοι σίγουρα προσχωρούσαν στο κύριο κουαρτέτο όλο το φθινόπωρο, κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός ζώνης των ευρωπαϊκών κυπέλλων μετά από τα αποτελέσματα των επόμενων 1-2 γύρων του ιταλικού πρωταθλήματος.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις αρχές Σεπτεμβρίου οι ομάδες έπαιξαν στην έδρα της Κάλιαρι. Τότε διακρίθηκαν οι σκόρερ και των δύο συλλόγων διακρίθηκαν, ο Joao Pedro στην Κάλιαρι και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τον Λουκάκου στην Ίντερ. Ως αποτέλεσμα, οι «νερατζούρι» κέρδισαν 2-1. Συνολικά ο σύλλογος του Μιλάνου έχει 5 νίκες στις 6 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Και οι δύο σύλλογοι συμμετέχουν περισσότερο στη Σέριε A, όπου αγωνίζονται για τις υψηλότερες θέσεις τα τελευταία χρόνια. Έτσι είναι πιθανό να δείξουν μια χαλαρή στάση απέναντι στο κύπελλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *