The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Κάλιαρι: προγνωστικά για στοίχημα

Интер-Кальяри-12.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ίντερ και Κάλιαρι θα συναντηθούν εντός της δέκατης έβδομης αγωνιστικής της Serie A.

Ίντερ

Δεύτερη θέση, 37 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 39:15 είναι οι τρέχουσες αποδόσεις της Ίντερ, η οποία απόκτησε μια πραγματικά κίνηση της πρωταθλήτριας. Έχοντας παίξει ισοπαλία 1:1 με τη Μίλαν, στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια οι Νερατζούρι επικράτησαν της Νάπολι (3:2), της Βενετίας (2:0), της Σπέτσια (2:0) και της Ρόμα (3:0).

Κάλιαρι

Αλλά η Κάλιαρι, μετά το φιάσκο 1 2 από την Αταλάντα, με τη σειρά της σημείωσε ισοπαλίες 2:2 με τη Σασουόλο, 1:1 με τη Σαλερνιτάνα, 0:0 με τη Βερόνα και 1:1 την Τορίνο. Έτσι οι νησιώτες βελτιώνουν σιγά σιγά τη θέση τους στο τουρνουά. Ωστόσο, η σημερινή δέκατη όγδοη θέση με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:30 εξακολουθεί να αποτελεί εγγύηση για έναν σκληρό αγώνα για επιβίωση.

Πρόβλεψη

Σήμερα υπάρχει τεράστια διαφορά σε κατηγορία μεταξύ αυτών των συλλόγων. Δεν νομίζω ότι η Κάλιαρι θα εκπλήξει με κάποιο τρόπο την Ίντερ και θα αποφύγει μεγάλα προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *