The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Inter-Juventus-28.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του πλησιέστερου Σαββάτου θα είναι η αναμέτρηση του 35ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας, όπου θα συναντηθούν Ίντερ Μιλάνου και Γιουβέντους Τορίνο. Εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενοι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά αξίζει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η Ίντερ στην πρώτη φάση της αναμέτρησης δεν έχει χάσει από τις «ζέβρες» στο Τορίνο. Υψηλά κίνητρα υπάρχουν όπως στην ομάδα του Μιλάνου, έτσι και στην ομάδα του Allegri, κάθε ομάδα για το τέλος της σεζόν έχει το στόχο της.

Πέμπτοι

Στον πρώτο γύρο η Ίντερ ήταν στην ηγετική θέση, αλλά τώρα η ομάδα του Μιλάνου είναι μόλις στη 5η θέση της βαθμολογίας της Σέριε Α’ Ιταλίας. Ο στόχος για το υπόλοιπο της σεζόν είναι η πρόκριση στην τελική πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος για να λάβουν μέρος στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Στα τελευταία τρία παιχνίδια οι «μαύρο-μπλε» δεν έχαναν, κατάφεραν εκτός έδρας να παίξουν ισοπαλία 0:0 με την Αταλάντα και να κερδίσουν την Κιέβο και την Κάλιαρι.

Μετά τον αποκλεισμό

Στις 11 Απριλίου η Γιουβέντους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» νίκησε με σκορ 3:1 τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό για να παράσχει στην ομάδα του Allegri την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από αυτό η νυν πρωταθλήτρια της Ιταλίας πραγματοποίησε τρεις συναντήσεις: νίκησε τη Σαμπντόρια εντός έδρας με σκορ 3:0, έπαιξε ισοπαλία με την Κροτόνε εκτός έδρας και έχασε στο «Allianz Stadium» από τη Νάπολι με σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Πρόσφατα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Γιουβέντους Τορίνο δεν είναι στην καλύτερη της φόρμα, άλλωστε, υπό αμφισβήτηση είναι το ηθικό τους μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και την ήττα από τον αντίπαλο. Η Ίντερ κέρδισε δυναμική, οι Milanese σχεδόν δεν χάνουν στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Ίντερ δε θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *