The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Inter-Juventus-27.04

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 27 Απριλίου, ο κύριος αγώνας του 34ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, όπου θα συναντηθούν η τοπική Ίντερ και η Γιουβέντους Τορίνο. Είναι ισχυρές ομάδες με τεράστιες φιλοδοξίες, αλλά τώρα μόνο οι γηπεδούχοι χρειάζονται βαθμούς. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Γιουβέντους.

Χρειάζονται περισσότερες νίκες

Αυτή τη στιγμή η Ίντερ, ως εκ θαύματος, εξακολουθεί να κατέχει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και μάλιστα κατάφερε να ξεφύγει από τους διώκτες. Και όλα αυτά στο φόντο των συνεχών λαθών των «νερατζούρι» στους τελευταίους δύο μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ενδεκάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έπαιξε 11 αγώνες, αλλά μόνο 4 από αυτούς κέρδισε. Επιπλέον, τώρα εντός έδρας η ομάδα του Μιλάνου δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και 4 αγώνες στη σειρά, έχοντας σημειώσει 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτών των 4 αγώνων η ομάδα σκόραρε μόνο 1 γκολ, ενώ έχασε 3. Αλλά σε κάθε περίπτωση τώρα η Ίντερ φαίνεται πολύ καλύτερα και σχεδόν δεν χάνει.

Οι πρωταθλητές χρειάζονται νίκη;

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους έχει ήδη κερδίσει το ιταλικό πρωτάθλημα, επειδή μετά από 33 γύρους έχει 87 βαθμούς στο ενεργητικό. Δηλαδή, 5 γύρους πριν από το τέλος του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι 20 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη ομάδα (τη Νάπολι), που είναι πάρα πολύ. Τώρα τα επόμενα παιχνίδια οι Τορίνιοι απλά δεν χρειάζονται και ο προπονητής θα πειραματίζεται προφανώς με τη σύνθεση. Ακόμη και πριν από το τίτλο στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν φαινόταν πολύ καλά, γι’ αυτό και επιτράπηκαν τρία λάθη στη σειρά – μια ισοπαλία με την Άγιαξ εκτός έδρας (1:1), μια ήττα από την SPAL (2:1) εκτός έδρας και μια εντός έδρας ήττα από την Άγιαξ (1:2). Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Τορίνιοι με δυσκολία νίκησαν τη Φιορεντίνα εντός έδρας με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ σημείωσε καλή φόρμα, καθώς και οι οπαδοί έχουν πιθυμήσει νίκη εντός έδρας. Ταυτόχρονα, η Γιουβέντους έχει ήδη χαλαρώσει και γενικά δεν είναι στην καλύτερη φόρμα. Εάν θεωρήσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα βγάλουν στο γήπεδο τη βασική σύνθεση, είναι πιο λογικό να υποθέσουμε ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν με τον πρώτο αριθμό. Επομένως, είναι πιο λογικό να ποντάρετε σ’ αυτούς… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ ή ισοπαλία με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *