The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για τον αγώνα

Интер-Ювентус-19.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην 27η αγωνιστική της Serie A θα γίνει μια διοργάνωση ικανή να επισκιάσει το ρωμαϊκό ντέρμπι, μιλάμε για την αναμέτρηση Ίντερ – Γιουβέντους, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Η Ίντερ δείχνει σκληρή

Ο σύλλογος του Μιλάνου είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα, αν και φαίνεται δύσκολο, γιατί κέρδισε μόνο μία νίκη σε τέσσερις αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις. Στον τελευταίο γύρο, η Ίντερ κατάφερε να χάσει εκτός έδρας από τη Σπέτσια με σκορ 1:2, αν και είχε τεράστιο πλεονέκτημα. Η ομάδα μετά βίας πέρασε στα προημιτελικά του Champions League, αφού κατάφερε να αντισταθεί εκτός έδρας κόντρα στην Πόρτο – 0:0, και εντός έδρας νίκη 1:0, τώρα θα πρέπει να παίξει με έναν άλλο πορτογαλικό σύλλογο, την Μπενφίκα. Τραυματισμοί θα εμποδίσουν τέσσερις παίκτες να μπουν στο γήπεδο.

Η Γιούβε έχει ακόμα ελπίδες στο πρωτάθλημα

Οι Τορίνιοι πρέπει να επαινεθούν, παρ’ όλες τις δυσκολίες, η ομάδα δεν κατέρρευσε και δείχνει καλό ποδόσφαιρο. Εάν ο σύλλογος μπορέσει να κερδίσει την έφεση στο δικαστήριο, μπορεί να επιστρέψει 15 βαθμούς και αυτό θα του επιτρέψει να ανέβει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής η ομάδα κατέχει μια μέτρια έβδομη θέση στη Serie A. Τα πράγματα πάνε καλά στο Europa League, όπου κατάφερε να περάσει χωρίς προβλήματα από την ισχυρή Φράιμπουργκ, τώρα θα πρέπει να παίξει με τη Σπόρτινγκ στα προημιτελικά. Οκτώ παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βοηθήσουν τους συμπαίκτες σε αυτή την αντιπαράθεση.

Προσωπικές συναντήσεις

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε με εντός έδρας νίκη της Γιουβέντους με σκορ 2:0, οι μάχες αυτών των αντιπάλων διεξάγονται πάντα σε επίμονο αγώνα. Οι σύλλογοι δεν έχουν ακόμη αναμετρηθεί στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, οι γηπεδούχοι αναφέρονται ως μικρά φαβορί, αν φανταστείτε ότι η Γιουβέντους θα πάρει πίσω τους 15 βαθμούς που αφαιρέθηκαν, τότε αυτή είναι μάχη άμεσων ανταγωνιστών. Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον, αν και δεν πρέπει να περιμένετε μεγάλο αριθμό γκολ. Στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ φαίνεται ωραίο εδώ (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *