The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για στοίχημα

Интер-Ювентус-12.01

Σούπερ Καπ Ισπανίας – Τελικός

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η αφίσα Ίντερ – Γιουβέντους προσέλκυε πάντα αυξημένο ενδιαφέρον όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Στις 12 Ιανουαρίου, αυτοί οι σύλλογοι θα αγωνιστούν για το Σούπερ Καπ Ιταλίας, διαβάστε την αποκλειστική πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση στην ιστοσελίδα μας.

Η Ίντερ είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου πρωταθλήματος

Αυτή τη σεζόν η Ίντερ καταφέρνει παντού, ο σύλλογος κατάφερε τελικά να φτάσει στα πλέι οφ του Champions League, σπάζοντας την κατάρα των τελευταίων ετών. Τα πράγματα πάνε καλά και στη Serie A, εδώ η ομάδα προηγείται με έναν βαθμό από τη Μίλαν, αλλά υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας τη Λάτσιο με σκορ 2:1. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Δύο παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στην επερχόμενη συνάντηση, αν και οι απώλειες δεν είναι τόσο σημαντικές.

Η Γιούβε προσπαθεί να σώσει τη σεζόν

Οι Τορίνιοι έχουν μια δύσκολη σεζόν, ειδικά στην εγχώρια αρένα, όπου η ομάδα βρίσκεται μόλις στην πέμπτη θέση και πρέπει ακόμα να προσπαθήσει να μπει στην πρώτη τετράδα. Η διαφορά από την τέταρτη Αταλάντα αποτελεί τρεις βαθμοί, αλλά ο αντίπαλος έχει παιχνίδι στο αποθεματικό. Οι Τορίνιοι έχουν να χάσουν επτά σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στον τελευταίο γύρο η Γιούβε κέρδισε μια απίστευτη νίκη επί της Ρόμα εκτός έδρας με σκορ 4:3, έχοντας ανατρέψει το παιχνίδι από το σκορ 1:3. Ο σύλλογος έχει έξι απώλειες προσωπικού, θα λείψουν ο Κιέζα και ο Μπονούτσι.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν παίξει ήδη μεταξύ τους αυτή τη σεζόν, η Ίντερ έπαιξε εντός έδρας και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ νωρίς, οι Τορίνιοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν μόνο στο τέλος της συνάντησης, σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι, το παιχνίδι έληξε με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ παίζει εντός έδρας, κάτι που είναι ήδη πιο εύκολο, τουλάχιστον από ψυχολογικής πλευράς. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο σύλλογος του Μιλάνου είναι το φαβορί του ζευγαριού, επειδή οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι είναι σίγουρα πιο σταθεροί από τους αντιπάλους τους αυτή τη σεζόν. Περιμένουμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη του συλλόγου του Μιλάνου (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *