The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έμπολι εναντίον Σαμπντόρια: προγνωστικά για τον αγώνα

Эмполи-Сампдория-16.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Κάρλο Καστελάνι

Η Δευτέρα δεν θα ευχαριστήσει με μεγάλο αριθμό ποδοσφαιρικών γεγονότων, στη Serie A θα γίνει μόνο μία συνάντηση, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Έμπολι – Σαμπντόρια.
Η Έμπολι συνεχίζει να ζει
Η Έμπολι δεν εντυπωσιάζει αυτή τη σεζόν, αν και η 14η θέση στη Serie A δεν φαίνεται τόσο άσχημη, με προβάδισμα 10 βαθμών έναντι της ζώνης του υποβιβασμού. Μετά την ανάπαυλα η ομάδα είχε σημειώσει δύο ισοπαλίες, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό αποτέλεσμα. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος ήταν κατώτερος από κάθε άποψη από τη Λάτσιο εκτός έδρας, αλλά κατάφερε να σημειώσει ένα δυνατό τέλος, ισοφαρίζοντας το σκορ μετά το 0:2, με αποτέλεσμα να κερδίζει έναν βαθμό στην πρωτεύουσα. Λόγω τραυματισμού, δύο παίκτες κινδυνεύουν να χάσουν την επερχόμενη μάχη.
Η Σάμπα δεν έχει πού να υποχωρήσει
Στη Serie A, υπάρχουν τρία διακριτά αουτσάιντερ που έχουν μείνει πίσω από άλλους συλλόγους και βρίσκονται πιο κοντά στη δεύτερη κατηγορία. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι η Σαμπντόρια, που καταλαμβάνει τη 18η θέση, η διαφορά από την 17η θέση είναι 7 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο οι «Γενοβέζοι» έχασαν εντός έδρας από την κορυφαία Νάπολι με σκορ 0:2. Τις προάλλες ο σύλλογος αποκλείστηκε από το Coppa Italia, χάνοντας εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα με σκορ 0:1. Ο Ρίνκον σίγουρα δεν θα παίξει σε αυτή τη συνάντηση λόγω αποκλεισμού, έξι ακόμη παίκτες ενδέχεται να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν, και τις δύο προσωπικές συναντήσεις κέρδισε η Σαμπντόρια – 3:0 εκτός έδρας και 2:0 εντός.
Πρόβλεψη
Δεν θα είναι εύκολη μάχη, οι γηπεδούχοι έχουν ένα ελάχιστο πλεονέκτημα σε αυτή την αναμέτρηση. Η Έμπολι βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία και παίζει εντός έδρας, αλλά η Σαμπντόρια σίγουρα χρειάζεται βαθμούς πιο πολύ. Περιμένουμε το ποδόσφαιρο σε τροχιά σύγκρουσης, οπότε θα ποντάρουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *