The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έμπολι εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Рома-28.04_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Κάρλο Καστελάνι

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής της Serie A θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με την αναμέτρηση της Έμπολι με τη Ρόμα. Οι αναλυτές μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Η Έμπολι δεν μπορεί να κερδίσει

Η αρχή του πρωταθλήματος για την Έμπολι αποδείχθηκε όχι η πιο λαμπρή, στον πρώτο γύρο σημειώθηκε μια εκτός έδρας ήττα από τη Σπέτσια και στη συνέχεια σημειώθηκαν τέσσερις ισοπαλίες στη σειρά. Την τελευταία αγωνιστική έπαιξε ισοπαλία εντός έδρας με τη Σαλερνιτάνα – 2:2. Η ομάδα είναι 15η στο πρωτάθλημα, με δύο βαθμούς προβάδισμα έναντι της ζώνης του υποβιβασμού. Τα άσχημα νέα για τον σύλλογο είναι ότι οι αντίπαλοι δεν ήταν δυνατοί, με άλλα λόγια, τα πιο δύσκολα ματς έρχονται. Ένας παίκτης θα χάσει σίγουρα αυτή τη συνάντηση, άλλοι τέσσερις είναι υπό αμφισβήτηση.

Οι «λύκοι» πρέπει να διορθωθούν

Η Ρόμα ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, σκοράροντας 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, δέχτηκε μόνο ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Πλήρης αποτυχία ήταν η συνάντηση του τελευταίου γύρου, κόντρα στην Ουντινέζε εκτός έδρας, όπου οι Ρωμαίοι ηττήθηκαν επάξια με καταστροφικό σκορ 4:0. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο ξεκίνησαν τον αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχασαν εκτός έδρας από τη Λουντογκόρετς με σκορ 1:2, το καθοριστικό γκολ δέχτηκαν στο 88ο λεπτό. Έξι παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αντιμέτωπες αναμετρήσεις μεγάλο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά του ρωμαϊκού συλλόγου, στο περασμένο πρωτάθλημα οι «λύκοι» κέρδισαν τον αντίπαλο δύο φορές – 2:0 εντός και 4:2 εκτός.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν ότι η Έμπολι θα καταφέρει να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί. Η Ρόμα φυσικά σκοπεύει να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν υπάρχει σιγουριά στην επιτυχία των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο. Αναμένουμε μια δύσκολη μάχη με απρόβλεπτο σενάριο, θεωρούμε ενδιαφέρον να ποντάρετε στο over 2,5 (με απόδοση 1,9).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *