The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έμπολι εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Empoli-Milan-27.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Κάρλο Καστελάνι, Έμπολι

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 6ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Έμπολι και Μίλαν. Σε αυτό το ζευγάρι οι Μιλανέζοι μοιάζουν με ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, κάτι το οποίο είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένης της αξιοσημείωτης διαφοράς στην τάξη μεταξύ των αντιπάλων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Μίλαν προς το παρόν βρίσκεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, που δεν ικανοποιεί καθόλου την ηγεσία των φιλοξενουμένων.

Μετά από το διάλλειμα

Μετά από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών η Έμπολι έπαιξε δύο αγώνες, και τους δύο έχασε, πρώτα 0:1 στην έδρα της από τη ρωμαϊκή ομάδα Λάτσιο, και μετά 1:3 εκτός έδρας από τη Σασουόλο. Μετά από αυτές τις δύο αποτυχίες οι «μπλε» βρίσκονται στην 17η θέση στην κατάταξη με 4 βαθμούς στο ενεργητικό. Η ζώνη του υποβιβασμού ήρθε πολύ κοντά στην Έμπολι, η Μπολόνια έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τους «μπλε», χάνει μόνο στη διαφορά τερμάτων.

Αύξηση της δυναμικής

Ο Ιγουαΐν άρχισε να σκοράρει, πράγμα που σημαίνει ότι η Μίλαν θα ανέβει σύντομα στην κατάταξη. Ο Γκονσάλο ήταν ακριβής στον αγώνα ενάντια στη Ντουντελάνζ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σκόραρε και στην Αταλάντα το περασμένο Σαββατοκύριακο, αν και η ομάδα του έχασε τη νίκη στο συμπληρωμένο χρόνο. Τώρα η Μίλαν έχει 5 βαθμούς στο ενεργητικό και βρίσκεται στη 12η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η διαφορά από τη ΣΠΑΛ και τη θέση στη ζώνη του Europa League αποτελεί 4 βαθμούς, αλλά οι «κόκκινο-μαύροι» έχουν στο αποθεματικό ένα παιχνίδι ενάντια στη Τζένοα.

Πρόβλεψη

Η Έμπολι σε όλες τις θέσεις χάνει από τη Μίλαν, το μόνο πράγμα στο πλευρό των «μπλε» είναι ο παράγοντας της έδρας. Η Μίλαν προς το παρόν στη Σέριε Α’ Ιταλίας δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας, είναι πολύ πιθανό ότι την Πέμπτη θα λάβει χώρα η πρώτη τέτοια νίκη. Στο ζευγάρι Έμπολι – Μίλαν το στοίχημα στους φιλοξενούμενους φαίνεται καλό, η ομάδα του Γκατούζο δείχνει καλό επίπεδο ποδοσφαίρου και πάει επίσκεψη για να κερδίσει τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,75.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *