The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έμπολι εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Empoli-Juventus-27.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Carlo Castellani, Έμπολι

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 10ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η Έμπολι θα αγωνιστεί στην έδρα της με την Γιουβέντους Τορίνο. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της σημερινής πρωταθλήτριας και με την γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε, δεδομένης της σημερινής φόρμας των μελλοντικών αντιπάλων, καθώς και της κατάταξής τους.

Στη ζώνη υποβιβασμού

Η Έμπολι έχει μία από τις πιο αδύναμες συνθέσεις στη Σέριε Α΄ Ιταλίας, οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι οι “μπλε” μετά από 9 αγωνιστικές ημέρες βρίσκονται στην 18η θέση στην κατάταξη, δηλ. στη ζώνη του υποβιβασμού. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η μελλοντική γηπεδούχος ομάδα εντός έδρας δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει, έχουν καταγραφεί ισοπαλίες στους αγώνες εναντίον Μίλαν και Φροζινόνε, ήττες από τη Ρόμα, Πάρμα και Σάσουόλο.

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουβέντους το περασμένο μεσοβδόμαδο έπαιξε στο Old Trafford στον 3ο γύρο του Champions League. Η ομάδα του Αλέγκρι αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νικώντας τους Μανκούνιους με σκορ 1:0. Τώρα στο ενεργητικό των “ζέβρων” υπάρχουν 9 βαθμοί μετά από τρεις αγωνιστικές μέρες στο Champions League, δηλ. 100% αποτέλεσμα. Στο τουρνουά της Σέριε Α΄ Ιταλίας οι «μπιανκονέρι» είναι επίσης στην κορυφή, δηλ. στην πρώτη θέση, 25 βαθμούς στον κουμπαρά, είναι 4 βαθμούς περισσότερο από τη Νάπολι, τον πιο κοντινό διώκτη.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους θα είναι μετά από έναν δύσκολο αγώνα με τη Μάντσεστερ, σίγουρα ο Αλέγκρι θα βγάλει τη σύνθεση μακρινή από τη βασική και η Έμπολι, αν και βρίσκεται στο κατώτατο μέρος της κατάταξης, μπορεί να δώσει μάχη σε πολλούς στην Ιταλία. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γιούβε εκτός έδρας δεν παίζει τόσο καλά όσο εντός, αυτό επηρεάζει, μεταξύ άλλων, και την απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *