The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έλτσε εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эльче-Атлетик-16.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μαρτίνεθ Βαλέρο

Προσφέρουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Έλτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο από τους ειδικούς μας.

Η Έλτσε θα προσπαθήσει να παραμείνει ξανά στην Πριμέρα

Η Έλτσε αγωνιζόταν για την επιβίωση όλη την περασμένη σεζόν, κάτι που ήταν κατανοητό με δεδομένο το στάτους του νέου. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα μπόρεσε να κερδίσει την πολυπόθητη 17η θέση, βοήθησαν δύο νίκες στον τερματισμό επί της Κάντιθ και την Αθλέτικ. Αν αναλύσουμε τους φιλικούς αγώνες πριν την έναρξη της σεζόν η Έλτσε έπαιξε με διαφορετική επιτυχία, δύο νίκες με τον ίδιο αριθμό ηττών και δύο ισοπαλίες. Το κύριο καθήκον αυτής της σεζόν είναι απλά να παραμείνει στην ελίτ, αλλά πρέπει να το κάνει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι Βάσκοι πρέπει να παλέψουν για τα ευρωπαϊκά κύπελλα

Η Αθλέτικ κέρδισε το Σούπερ Καπ Ισπανίας την περασμένη σεζόν και έπαιξε επίσης στον τελικό του Κυπέλλου Βασιλιά, όπου έχασε χωρίς καμία ευκαιρία από την Μπάρτσα 0:4. Έτσι οι Βάσκοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Στο πρωτάθλημα η ομάδα πήρε μόλις τη δέκατη θέση, πολύ πίσω από την επιθυμητή επτάδα. Η Αθλέτικ το καλοκαίρι έπαιξε εναντίον σοβαρών συλλόγων, κατάφερε να νικήσει την Ντιναμό Κιέβου, την Μπορούσια Ντόρτμουντ, τη Σαουθάμπτον, σημείωσε ισοπαλία με τη Λίβερπουλ. Η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί για τη θέση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και μπορεί επίσης να προσπαθήσει να κερδίσει το Κύπελλο Ισπανίας, όπου οι δύο τελευταίες σεζόν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια μικρή ιστορία αναμετρήσεων, όπου κανείς δεν έχει πλεονέκτημα. Οι ομάδες αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες την περασμένη σεζόν, οι Βάσκοι κέρδισαν 1-0, ενώ η Έλτσε απάντησε με 2-0.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε παιχνίδι με τρία αποτελέσματα εδώ, η Αθλέτικ έδειχνε καλύτερη σε φιλικούς, παίζοντας εναντίον ισχυρών αντιπάλων. Αμφιβολία προκαλεί μόνο το γεγονός ότι οι Βάσκοι έχουν πολλές απώλειες προσωπικού. Το στοίχημα στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ (απόδοση 1,53).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *