The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έιμπαρ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Eibar-Barcelona-17.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

«Estadio Municipal de Ipurúa», Έιμπαρ

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Έιμπαρ και Μπαρτσελόνα, όπου η Μπάρτσα είναι το σαφές φαβορί της συνάντησης και είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με αυτή τη γραμμή πονταρίσματος. Η Έιμπαρ είναι σίγουρα μια καλή ομάδα, αλλά οι Βάσκοι δεν είναι αντίπαλοι για την Μπάρτσα, ειδικά επειδή οι Καταλανοί είχαν αρκετό χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη μετά από τον δύσκολο αγώνα εναντίον της Χετάφε στον τελευταίο γύρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ελίτ.

Ο αγώνας για τη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ

Η Έιμπαρ μετά από 23 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας βρίσκεται στην έβδομη θέση στην κατάταξη, οι Βάσκοι έχουν στο ενεργητικό τους 35 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από τη Σεβίλλη, δύο από την Βιγιαρεάλ. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Έιμπαρ κέρδισε δύο φορές: τη Σεβίλλη και τη Λεγανές, σημείωσε ισοπαλία με τη Μάλαγα και την Αθλέτικ, έχασε 0:1 από την Ατλέτικο.

Ηγέτης

Η Μπαρτσελόνα, παρά τις δύο συνεχόμενες απώλειες των βαθμών στην Πριμέρα, συνεχίζει να ηγείται με σιγουριά στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Στο ενεργητικό τους οι Καταλανοί έχουν 59 βαθμούς, δηλαδή επτά βαθμούς περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη την Ατλέτικο Μαδρίτης. Συνολικά εκτός έδρας η Μπάρτσα έχει παίξει 12 αγώνες, στους οποίους πέτυχε 9 νίκες και τρεις ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων είναι 29:6. Στην Ισπανία δεν υπάρχει ομάδα που θα έπαιζε καλύτερα από τους «μπλαουγκράνα» εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Έιμπαρ στην έδρα της προσπαθεί να παίξει την επίθεση, αλλά με τη Μπάρτσα οι Βάσκοι πιθανόν θα ενεργήσουν με δεύτερο αριθμό, προσπαθώντας να συγκρατήσουν τις επιθετικές παρορμήσεις της Μπάρτσα. Με τη σειρά τους οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουν τρεις βαθμούς το επόμενο Σάββατο. Αξίζει επίσης να προσέξετε την χαμηλή ικανότητα της Μπάρτσα να χάνει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Μπαρτσελόνα + σύνολο κάτω από 4.5 με απόδοση 1,80.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *