The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έιμπαρ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Eibar-Barcelona-18.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ipurua City Stadium, Έιμπαρ

Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της Ισπανίας της τρέχουσας κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, όπου η Έιμπαρ θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Στην ιστορία τους αυτές οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους 9 αγώνες και σε όλους κέρδισαν οι «μπλαουγκράνα». Τώρα οι φιλοξενούμενοι επικεντρώνονται περισσότερο στον τελικό του Κυπέλλου της χώρας, οπότε οι «οπλοποιοί» έχουν την ευκαιρία να διακόψουν τόσο χάλια στατιστική. Έτσι, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Έιμπαρ – Μπαρτσελόνα.

Έιμπαρ έχει μόνο 4 ήττες στην έδρα της

Η γηπεδούχος με 46 βαθμούς βρίσκεται στην 12η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Ισπανίας και μπορεί να βελτιώσει ελαφρώς την κατάσταση της. Στην έδρα της στο πρωτάθλημα η Έιμπαρ σημείωσε 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σε αυτές τις αναμετρήσεις οι «οπλοποιοί» σκόραραν 29 και δέχτηκαν 19 γκολ. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του José Mendilibara έχασαν από τη Βιγιαρεάλ ελάχιστα με σκορ 1:0.

Οι φιλοξενούμενοι είναι πρόωροι πρωταθλητές

Η Μπαρτσελόνα είναι ο μοναδικός ηγέτης του πρωταθλήματος της Ισπανίας και έχει υπογράψει το επόμενο της τίτλο στο πρωτάθλημα στο τέλος του προηγούμενου μήνα. Στους εκτός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος οι Καταλανοί κατά τη διάρκεια της σεζόν υπέστη μόνο δύο ήττες. Αρχές αυτού του μήνα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ημιτελικό αγώνα του Champions League εκτός έδρας υπέστη συντριπτική ήττα από την αγγλική Λίβερπουλ (4:0) και αποκλείστηκε από το τουρνουά. Πρέπει επίσης να προσθέσετε ότι στο επερχόμενο παιχνίδι στους «μπλαουγκράνα», λόγω τραυματισμών, δεν θα βοηθήσουν 5 κύριοι παίκτες.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πολύ υψηλές αποδόσεις στη νίκη της. Ωστόσο, η Έιμπαρ σκοράρει σταθερά στην έδρα της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Ισπανίας, οπότε μπορείτε να ποντάρετε με ασφάλεια στα γκολ και στις δύο κατευθύνσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *