The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έιμπαρ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эйбар-Атлетико-21.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας 

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 10:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Έιμπαρ. Στάδιο Ipurua

Στο δέκατο ένατο γύρο της La Liga ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του διαγωνισμού Ατλέτικο Μαδρίτης θα επισκεφτεί την δύσκολη Έιμπαρ.

Έιμπαρ

Προς το παρόν η Έιμπαρ είναι δέκατη πέμπτη, έχει 19 βαθμούς, συμπληρωμένος από μια μέτρια διαφορά τερμάτων 15:18. Τον περασμένο μήνα οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν μια νίκη 2:0 επί της Γρανάδας, σημείωσαν απροσδόκητη ισοπαλία 1:1 με την Μπαρτσελόνα, καθώς ηττήθηκαν από τη Ρεάλ (1:3), την Αλάβες (1:2) και τη Λεβάντε (1:2).

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηγείται με σιγουριά στην κατάταξη, έχοντας κερδίσει 41 βαθμούς με απροσδόκητα 31:6 σε δεκαέξι παιχνίδια. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι «στρωματάδες» είναι τώρα σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις κέρδισαν συνεχόμενα τους Έλτσε (3:1), Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:0), Χετάφε (1:0), Αλάβες (2:1) και Σεβίλλη (2:0).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πρόκειται να επιβραδύνει και να χάσει πολύτιμους βαθμούς στο  παιχνίδι με έναν από τους αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος της Μαδρίτης θα καταβάλει πάλι τόση προσπάθεια όσο χρειάζεται για να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *