The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

06_gr

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Goodison Park, Λίβερπουλ

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 18ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα μεταξύ της Έβερτον του Λίβερπουλ και της Τότεναμ Λονδίνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, η ομάδα του Ποκετίνιο είναι σε καλή αθλητική φόρμα, έχει τις καλύτερες στατιστικές εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι “σπερς” συνεχίζουν να κυνηγούν τους δύο ηγέτες και η απώλεια βαθμών θα οδηγήσει σχεδόν βεβαίως στην αύξηση του χάντικαπ.

Χωρίς νίκες

Η Έβερτον εδώ και τέσσερα παιχνίδια δεν μπορεί να κερδίσει, σ’ αυτή την περιοδεία καταγραφήκαν δύο ισοπαλίες με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και την Γουότφορντ στην έδρα της, καθώς και ήττες από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι στατιστικές, ως για τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, είναι αδύναμες, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκτός έδρας αντίπαλοι ήταν πολύ ισχυροί, αν και από την άλλη πλευρά, στα εντός έδρας παιχνίδια θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν περισσότερους βαθμούς.

Σε καλή κατάσταση

Σε αντίθεση με την Έβερτον, η Τότεναμ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι «σπερς» νίκησαν τέσσερις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία σημειώθηκε με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου, αλλά εκείνη η ισοπαλία μπορεί να εξομοιωθεί με τη νίκη, επειδή ένας κερδισμένος βαθμός βοήθησε τα “κοκοράκια” να μπουν στα πλέι-οφ του Champions League. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι Λονδρέζοι ήταν πιο δυνατοί από τη Σαουθάμπτον, Λέστερ και Μπέρνλι, στο Λιγκ Καπ νικήθηκε η Άρσεναλ με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Όλες οι αγγλικές ομάδες έχουν πιεσμένο πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα, αλλά οι  “σπερς” έχουν αρκετά καλό πρόγραμμα, μετά τα “ζαχαρωτά” θα φιλοξενούν εντός έδρας την Μπόρνμουθ και τους “λύκους” και μετά θα πάνε στο Κάρντιφ. Μπορούν να περάσουν αυτή την απόσταση κερδίζοντας 10-12 βαθμούς, αλλά πρέπει να ξεκινήσουν δυναμικά με την Έβερτον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της  Τότεναμ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *